ஜ۩۞۩ஜ 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; RVS ♫ ♪ ♫ ♪ ♪

Nişă

−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,♥ ; RADIO PRODIASPORA si de VIS; contor, C (sursa), P,
A murit un GIGANT: Liviu Ciulei ~ Dumnezeu să-l Odihnească în Pace !

marți, 15 noiembrie 2011

Singura felină ... este o Doamnă

OGLINZI 
~
Odorica Ion
~
a
Bună Ziua ! Doamnei Odorica Ion !
V-am răspuns aici, la recenta dumneavoastră intervenţie ! Nu vă sfiiţi: aveţi dreptate, ativitatea este NU doar slăbuţă şi anemică, este la limita "supravieţuirii".
Desigur, zonele mele de interes contribuie şi ele la această lipsă de "Manifestare a Darului", pe suport electronic ! Aveţi dreptate, probabil că există "O Aşteptare" a unei finalizări personale (prin Postări de articole) şi mai puţin la nivel de ... Comentarii ! Eu însumi fac parte din cei care AŞTEAPTĂ ... la mai mult.
Am luat notă de ... "mângâierea" dvs. (aproape ca o Palmă peste ceafă; în ultima vreme s-au înmulţit aceste "Palme", staţi liniştită, nu sunteţi singura care mă doreşte mai concret) !
~
Cornelius, :) (la 15XI2011.2~4:30AM)
PS: abia aştept momentul în care mă veţi anunţa că m-aţi nominalizat pe lista dumneavoastră de Linkuri, ori chiar în Blogroll !!! Nu vă grăbiţi vă rog: încă nu merit ! (7:26AM)~,
Următoarea imagine înglobează în ea părerea mea despre doamna Odorica Ion !
Get More From http://www.comment365.com

imagine sursă
~
La această adresă (http://www.blogger.com/profile/07824585411211335422) se prezintă cu 4 din Blogurile sale:
Odorica İON
Singura felina
singurafelina2
adevarul adevarat
~
OGLINZI
OGLINZI
Angrenaj
Angrenaj
~
Cornelius, :)
~

Singura felină ... este o Doamnă - *OGLINZI* ~ [image: Odorica Ion - odorica] *Odorica Ion * ~ a Bună Ziua ! Doamnei Odorica Ion ! V-am răspuns aici, la recenta dumneavoastră interven...
Cu 5 minute în urmă
~
A-Vis IDEE  
Update până la postarea următoare:
Traseu: Romandria; Caius şi Isolda; A murit Ioana Păunescu, fiica cea mare a poetului Adrian Păunescu; a; a;
de citit
:
a; a; a; a; a; a; a;
~
Alţii: Vrabiuta verde.Green sparow.Verde gorrión; Apus pe Lacul Siutghiol.Mamaia.Sunset on Lake Siutghiol.; На улице Гагарина; Антикварные вышитые абажуры; Старинные библиотеки необыкновенной красоты.; Крепость для души; GALERIA SŁUPSK; Pulpe de pui in crusta crocanta si picanta; a; a; a;
de citit: a; a; a; a; a;
~
am citit: a; a; a; ...
am vizionat: georgeh; Sursa POEZIEI; a;
altele: a; a; a;
~
Dicţionar: a; a; a;
dicţionar: a;

Gânduri, ca frunzele:
1) a 2) a 3) a ... n) a

Şoapte din Oglinzi:
1) a 2) a 3) a ... n) a
Bloguri:
arta: a; a; a; a; a; a;
bucatarie: Nely`s Blog; Hrana cea de toate zilele; a; a;
diverese: du-four-au-jardin-et-mes-dix-doigts; MES GOUTS (deschide 2 ferestre popup !); a;
literatura: a; a; a;
FOTO: Cat o mie de cuvinte...; a; a; a; a;
[@]%[@]%[@]
Fiţi Binecuvântaţi ! Dacă vă este de folos această idee, vă rog să o folosiţi ! ~ Cornelius, :) ~
F
ără comentarii: a, a, a, a, a, a, a,
Comentarii: 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9;
ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,♥
~
ARTICOLE:
NING:
1) ale mele: Comentariu; a;
2) ale prietenilor: a; a;
3) ale altora: a; a;
4) Grupuri: a; a;
Facebook: a; a; a;
Alte reţele de socializare:
a) la mine:
b) la ceilalţi:
c) Grupuri:
Forumuri: a; a; a;
Colaborări: a; a; a;
Alte aplicaţii: a; a;
~
RECOMANDĂRI:
a; a; a; a; a; a;
reţete (linkuri): a; a; a;
### ### ###
Editoriale: a; a; a; a; a;
Şi cu asta BASTA !
~
http://radioenigmaromania.ro/
~,

5 comentarii:

 1. Buna Ziua ! Domnului Mehes Mihai !
  ~
  Este minunat pentru diversitate !
  Eu raman fidel postului online Radio Enigma Romania. Dar, curiozitatea si diversitatea ma impinge uneori si spre alte zone de interes. Interes momentan, marcat mai ales de dorinta de cunoastere.
  Practic, oricine, prin intermediul NET-ului, apartine, dar si creaza un CERC de Prietenii. Virtualul electronic permite viteza necesara pentru ca legaturile "aparente" sa fie inchegate printr-un minim de [schimb informational]. Acest schimb informational este asigurat de mai multe MIJLOACE tehnice, fiecare cu minusurile, sau avantajele sale.
  Cele mai cunoscute sunt (ca tipologie):
  a) Posta electronica: email, gmail etc.
  b) Suporturile (domenii "free"): blogspot, wordpress, ablog etc.
  c) Retelele "profesioniste": NING, Sprutz, etc.
  d) Retelele Universale, asa numitele Retele de socializare: facebook (fiind cel mai raspandit)
  Desigur, multitudinea de manifestari este de necuprins de mine, cel putin deocamdata, eu utilizand NET-ul de circa 3 ani !
  Exista tot felul de influente si imprumuturi, de alte "aparate" demne de luat in seama: Chaturile, spatiile numite generic RADIO ONLINE, Twitter si, de ce nu (?), renumitele GADGETURI !
  Conexiunile care se fac, in aceasta diversitate - sa nu uitam de ... "MOTOARE" - au devenit demult de necontrolat ! Acestea nu mai pot fi "stapanite" nici macar de creatorii lor ! Ele exista, pot fi folosite de oricine - cu preturi "simbolice" (cam piperate uneori !!), sau GRATIS.
  ~
  Ma intereaza - eu fiind un blogger impatimit - daca RADIO EDERA beneficiaza de "unealta" [BLOG]. Ne-am cunoscut cu ajutorul facebook, insa, pentru o interactiune mai "sigura", usor de "memorat" in istoricul "Vibrational" al acestei creatii numite RADIO EDERA, va propun sa luati in calcul afirmarea publica si prin intermediul ... Blogului ! Aparent mai inceata, comunicarea la nivel de Blog are multe caracteristici apreciate de utilizatori: existenta unor "Postari" - menite sa marcheze Timpul; pot fi numite "Pasi prin Timp" - ; in cadrul Postarilor, o zona foarte importanta: Comentariile ! - schimbul respectuos si recioproc de pareri, intre cei interesati - ; coloana Gadget - pentru etalat diverse actiuni ajutatoare, in special Reclame si Liste de Linkuri, ori Blogroll -, iata doar 3 dintre cele mai importante "elemente de atractie" !
  Se poate folosi - mai putin eficient - suporturile gen [Forumuri]
  Eu, domnule Mehes Mihai, sunt interesat sa interactionez la nivel de Blog, cu acest [RADIO EDERA]. Din experienta mea va dau un exemplu de Site (care poate include si Blogul), demn de studiat:
  http://radioenigmaromania.ro/
  ~
  Cornelius, :)(8:32AM)

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt magulita de comentariul dvs. si am rezolvat acest mic neajuns pe 2 bloguri principale si am sa pun si pe altele de pe celalalt e-mail.
  Recunosc ca am avut o mica bucurie cand, v-am intepat nitel la chiurisor:)))
  Dar in ultimul timp m-ati criticat si ce era sa fac si eu ?:)))O zi frumoasa, Odorica

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună Ziua ! ~ Către [Casa Gândului - Cleopatra] ! (poezie proprie ... de "debut")
  ~
  Vă Mulţumesc frumos pentru primirea în colectiv, dar şi pentru comentariile dumneavoastră ! Întotdeauna cel care pierde este acela care ... "procedează" asemenea mie, celui de "astăzi" ("leneşului" ... în alergare după prea mulţi "iepuri", singura "Realizare" fiind un cumul de mici NEfinalităţi succesive !)
  ~

  Doamnei Mihaela Aldea:
  Eram în "Practică" la Borşa, prin anii 1973, ori 1974, cu alţi colegi de Liceu. Aflaţi într-o scurtă excursie în împrejurimi, într-un superb peisaj montan, am beneficiat de "primirea" acestui Imbold personal, desigur puţin cam "criptat" de simboluri (totuşi, destul de uşor de descifrat).
  Despre înălţarea prin cădere, nu-i un mister: mersul însuşi este considerat o perpetuă cădere ! Despre videoclip, astăzi NU pot să-l privesc - NU ŞTIU DE CE ... nu pot vedea nici-un videoclip pe YouTube !! -, însă, l-am văzut la ultima mea trecere (nu am avut timp să las comentariu).

  Doamnei Mioara Băluță:
  Este întradevăr o "suprafaţă" a unei secţiuni dintr-o Clipă trăite foarte "abrupt", necesitând OASE pe potrivă ! În timpul "zborului" m-a fulgerat "Îndoiala", stinsă doar de încredinţarea în concretul Metamorfozei !!

  Doamnei Matei Andrada:
  Special punct de vedere ... al "Viitorului posibil" !!

  Mulţumesc pentru aprecieri ! Surprind ... faţete reflectante ale momentului meu de [Cumpănă sui generis] !
  De altfel, această ... "însărcinare" continuă să mă marcheze chiar şi peste AMAR de ani !!
  ~
  Cornelius, :)
  PS:
  Mulţumesc ... peste Timp şi doamnei Mirela, pentru Urarea de "Bun venit !" (neonorată însă de mine ... încă), şi doamnei Viorica Hagianu Marica, care m-a gratulat cu nu Cadou ! Mulţumesc noilor mei prieteni: doamna Dan Bianca şi domnul Horaţiu Puşcă ! Mulţumesc şi domnului Ionuţ copil, care A REUŞIT să-mi aducă aminte de CASA GÂNDULUI !
  Finalizez reluînd "ideea" din debutul acestui comentariu:
  Singurul "care pierde" este CEL INACTIV ! Îşi pierde mai ales ... Credibilitatea ! Ori, din acest - şi multe alte puncte - PUNCT de vedere, OGLINDA mea ... NU MĂ IARTĂ niciodată !
  PS2:
  nu ştiu "de ce" mi s-a înnegrit (cernit) pagina; am fost nevoit să schimb culoarea textului ... "Poeziei" !
  ~, (18 Noiembrie 2011 ~ 7:59AM)

  RăspundețiȘtergere
 4. georgeh
  ~
  Sunt suparat ! Imi dau seama "cat de mult" - mai bine zis cat de putin - AM AVANSAT !
  Acum cca. 40 de zile, puteam sa scot "asa perle" ?? Imi propusesem sa NU Judec ! Chiar daca am criticat ... "constructiv" (cu alte cuvinte DEMOLAM ... intr-o veselie !), abia acum, dupa o mica "detasare", constat jalnicul meu comportament !
  ~
  De apreciat, este categoric "treaba" fiecaruia, face parte din [Continuitatea neintrerupta] /.../ Aici am intrerupt insa eu, aseara ! Am adormit ODATA cu fetita; am revenit la ora 3:57AM. Nu mai stiu ce vroiam sa spun ...
  --- ---
  Am recitit articolul dvs. si comentariul meu cel vechi si ciotul celui prezent !
  Imi cer iertare pentru duritatea mesajului din comentariul meu din 8 Octombrie ! Atunci, in Octombrie, mi-am dat seama cat de "deplasat" am fost ... insa nu am revenit sa "indrept" lucrurile !
  Vorbele pot construi, insa, pot si demola ! Nu sunt adeptul anularii ! Asa am gandit atunci ... asa ramane !
  ~
  Eu am fost Clonat de cineva, terfelindu-mi-se Imaginea ... intr-o "veselie" de nedescris; pur si simplu MI-AM ADUS AMINTE de o perioada din existenta mea (mai ales de Blogger) in care am fost nevoit "sa intru in pielea" impostorului, sa incerc sa-l inteleg !
  Aici credeam ca vad (in Octombrie 2011) o alta fateta a Clonei: "Blogul" acelei Clone NU era copia fidela a Blogului meu principal. Era O BATAIE DE JOC ce nu avea cum sa intre la categoria ... Pamflet ! Facuse chiar niste filmulete pe YouTube (niste trucaje evidente) cu decupaj al pozei mele, suprapus pe alte imagini ... indecente (sexuale).
  Tarziu, abia in ianuarie 2010 am inceput sa ma desprind, indraznind sa "moderez" comentariile !! Pana in vara m-a mai deranjat cu INJURII si MASCARI, dar, cel putin aveam TARIA de A MA OPUNE: acele comentarii NU apareau, nu le faceam publice !
  Adevarata duritate a venit insa in VARA !
  Mi-am pierdut sotia: a avut cancer !
  Copilul, aflat la tara - pentru ca sotia, vazandu-l SA AIBE de ce "trage" de Boala - NU mi-a mai fost inapoiat, eu FIIND NEVOIT - la modul absurd - sa "CASTIG" Tutela in proces ! A durat peste 8 luni de zile.
  Odata cu plecarea fetei vitrege (sotia a mai avut o fata - a locuit in Familia mea 6 ani; adica 1/3 din Viata ei - din prima casnicie; inca un baiat, dus de fostul sot (al doilea) in Spania, o adevarata tragedie pentru sotia mea), aceasta ne-mai avand acces la Calculator ... a disparut si Clona !!
  dupa cum vedeti INCA sunt afectat de actiunile Clonarii. In cele 8 luni de chin - moartea sotiei si SECHESTRAREA fetitei de catre rudele ei inconstiente (rudele din partea sotiei) - s-au adaugat NOI ASPECTE ale Clonei: descopeream cu STUPOARE ... DEZASTRUL facut de acest netrebnic: ma "lasase" pe mine - aparent - dar, avand AVATARUL si PSEUDONIMUL meu - Uzurpate cu "permisiunea" celor de la BLOGGER - si-a aruncat VENINUL in blogosfera, prin comentarii indecente si injurioase, lasate pe unde a apucat ca si cum ar fi venit din partea mea !
  Iar eu nu intelegeam DE CE nu ma mai viziteaza vechii prieteni si, de fapt NIMENI ! Si NICI ACUM NU MA MAI VIZITEAZA DECAT ACCIDENTAL ! Cei care si-au adaugat agrafa recent la mine ... nu au fost - pentru mine - CONVINGATORI.
  Imi dau seama ca NU am scapat de efectul Clonei NICI dupa atata Timp !
  Aceasta INACTIVITATE a dumneavoastra ... mi s-a parut suspecta !
  ATATA TOT !
  Nu trebuia insa sa-mi vars potopul meu de necazuri, asupra cuiva ... necunoscut !
  IMI CER sincer IERTARE !
  ~
  Cornelius,
  ~
  Acest comentariu va aparea si pe blogul unui Prieten din facebook ~,

  RăspundețiȘtergere
 5. Domnule Cornelius, vizita accidentala nu este valabila si pentru mine. Eu ma uit in fiecare zi, sa vad ce ati mai scris. Spor la treaba de orice fel si o duminica de pomina :) Odorica

  RăspundețiȘtergere

Evanghelia zilei

~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FEEDJIT Live Traffic Feed

Citatul zilei si Evenimentele Zilei (de la intelepciune.ro)

Picasaweb

~

Clustrmaps

planetarium 1

~ ~

Hit Counter

la 13:28 ~ 31 Iul. 2010 ~

Text

Translator: 1, 1', 2, F, R, J, Servicii: diacritice, DEX, m.DEX, Blogurile mele: 2, 3, 4,
o o o . . . o o o * * * o o o . . . o o o
−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,€,†,~, ,Ҩ,ﻼ, £,©, Ø, ♫,∞, ,§,0/0,∞/∞,∞-∞,0.∞;1;∞0;00;≥;¡,¿,¢,£,¤,¥,Æ,æ,ß ¤ ¤ ღ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ۞ ℜ ╫ ๏̯͡๏﴿ ☺ ♪ ● ♂ ♀ б ξ Ө ө ۝ ͡๏_͡๏ ๑•ิ.•ั๑ {\•ิ.•ั/} \•ิ.•ั/ \•.•ั/ ͡๏.͡๏ \͡๏.͡๏/~ ☺, ,
Bună ZIUA ! La Mulţi Ani MAJESTATE ! ALB senin Desigur, NU contează cât de lung am părul !
Drum fără Biserică Turnul MEU de Fildeş ! , Traieste clipa !,

Puzzle

Click to Mix and Solve

Dumnezeu să vă Binecuvânteze ! Fiţi BINE Veniţi, cu Iubire primiţi ! ~ Cornelius, :)

Recent Comments Widget by Blogger Widgets
[Most Wanted Blog - iniţiativă] MWB-home, BALANTZA,

promo

rasarit_de_zori's videos on Dailymotion ~ http://universulprieteniei.forumgratuit.ro/forum.htm