ஜ۩۞۩ஜ 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; RVS ♫ ♪ ♫ ♪ ♪

Nişă

−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,♥ ; RADIO PRODIASPORA si de VIS; contor, C (sursa), P,
A murit un GIGANT: Liviu Ciulei ~ Dumnezeu să-l Odihnească în Pace !

joi, 14 mai 2009

Frunze

9.07.75 "Nu se cuvine ca sufletul sa oboseasca vreodata".
O fata mi-a povestit despre o alta fata care are numai note de 10 facand precizarea (poate o presupunere) ca "traieste numai din invatat". Daca este asa, utopia mea se transforma in realitate: exista astfel de oameni. Somnul este necesar printre altele pentru a sintetiza sumedenia de fapte avute peste zi, in decursul catorva zile, ani, de-o viata, dupa anumite reguli. Dar daca aceste reguli ar fi impuse? Ceva rigid? Nu stiu. Poate un grad mai mare de suplete, de elasticitate care sa tinda spre 100% si cine stie, sa depaseasca. Dar care ar fi aceste reguli si cum le-ai impune ? Asa cum un porumbel nu poate zbura fara coada, tot asa un om nu poate exista fara trecut, deci fara acumulari, ar fi mai putin ca un animal. Poti sa maresti cantitatea de cunostinte din trecut, acumulandu-le in prezent. Ai multimea, dar nu ai o functie buna, ci una lenesa. Sa stii sa-ti impui una mai viguroasa, sau foarte viguroasa. Un caz concret: multimea de 100* si functia de: a) 5% ; b) 10% ; c) 25% ; d) 100% ; e) 200% ; f) 1000% etc. se comporta astfel:
Peste n ani surplusul de * (=cunostinte) este de:
~
~tabel
...nu-i gata, o sa incerc sa fac un tabel !
~
Cu cat functia este mai buna, cu atat efectul ei este mai mare intr-un anumit timp si acest efect tinde sa creasca daca timpul este mai lung. Deci: o functie cat mai buna si cel putin constanta! Dar si cele mai lenese functii sufera variatii pozitive, sunt augmentative, singura functie cu variatia zero este functia zero. De aceea bine a zis cine a zis: "Mereu esti la inceput" pentru ca avand o multime si o functie cel putin constanta, multimea initiala creste antrenand modificarea in sens pozitiv a functiei, care antreneaza o crestere mai mare a multimii a doua, care antreneaza formarea unei noi functii mai bune si asa mai departe pana la utopie sau pana la depasirea curcubeului, intrarea deci in infinit.
~
15 . 05 . 2009.5-7:15
Chiar fara "tabel"(e facut, cam aiurea, sa vad cum il aduc aici), ma bucur ca am scapat de acest articol care m-a stresat mai mult de o luna (fara sa mai pun la socoteala ANII).
Mai am 19,5 foi de caiet si ma voi declara : "apt de revenire in prezent"= faza 1: etalarea. Probabil, de ce nu (?), va urma faza 2: analiza si debarasare de balast; si faza 3: definirea prezentului; faza 4: -- mai sunt locuri, oare, la Spitalul 9 ? Ma "duc" sau ma duce ori.cine.va ?
Din pacate, caietul (copia lui) se termina TOT cu un articol "asemanator". Adica la fel de idiot(articolul).
Deoarece copiatul s-a facut pe sarite, uneori "renuntand" la unele articole, voi plasa acel articol final acum , in continuarea acestuia.
Sper ca veti "suporta" aceste doua pastile de "nebunie per-sonalizata". Mai ales ca sunteti atentionati.
Daca vreti, pot adauga o mica "imbunatatire" acestei prime pastile.
Vor fi cateva randuri, doar. (Dar, ... din prisma prezentului, "neatins" inca...).
--am "publicat" pe 21 mai 2009, a doua "tampenie"(zic eu acum) care impreuna cu asta(cea de mai sus) zic eu ACUM ca mi-au macinat destul "neuronii". Ma vreau scapat de ele. Sigur vor intra primele la CURATENIA ce voi face in curand ! Au mai ramas 18 foi si jumatate de pagina. Eu inca am rabdare, nu stiu dumneavoastra...ce o sa faceti DUPA ce termin de "postat aici" "caietul negru" ! V-am mai spus, NU retin pe nimeni...dar , ramanand...riscati sa DEVENIM PRIETENI !
.
Aceste randuri de mai sus, le pot completa: inainte, sau dupa "postarea" celei de a doua pastile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Slăvit este DUMNEZEU ! Fiţi binecuvântaţi ! Fie-ne Doamne după Voia TA ! Amin.
Pentru că Părerea TA contează ! Rezonabil este să ne păstrăm decenţa, să părăsim stresul şi să criticăm constructiv. Ne modelăm reciproc.
Diacritice: −,ă,â,î,ş,ţ~Ă,Â,Î,Ş,Ţ~♥,€,†,£,†,♫,¥,♪,●,
Comentariile de BUN Simţ vor fi publicate. Reclamele mă indispun, nu insistaţi ! Anonimi nu exista; mai bine va faceti Blog; dupa 33 de articole personale de-ale dvs., mai vorbim ! ~ Cornelius, :) PS: nu-mi trimiteţi mesaje pe gmail ! Se pierd iremediabil, din cauza stilului imposibil de ARHIVARE a lor ~,

Evanghelia zilei

~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FEEDJIT Live Traffic Feed

Citatul zilei si Evenimentele Zilei (de la intelepciune.ro)

Picasaweb

~

Clustrmaps

planetarium 1

~ ~

Hit Counter

la 13:28 ~ 31 Iul. 2010 ~

Text

Translator: 1, 1', 2, F, R, J, Servicii: diacritice, DEX, m.DEX, Blogurile mele: 2, 3, 4,
o o o . . . o o o * * * o o o . . . o o o
−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,€,†,~, ,Ҩ,ﻼ, £,©, Ø, ♫,∞, ,§,0/0,∞/∞,∞-∞,0.∞;1;∞0;00;≥;¡,¿,¢,£,¤,¥,Æ,æ,ß ¤ ¤ ღ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ۞ ℜ ╫ ๏̯͡๏﴿ ☺ ♪ ● ♂ ♀ б ξ Ө ө ۝ ͡๏_͡๏ ๑•ิ.•ั๑ {\•ิ.•ั/} \•ิ.•ั/ \•.•ั/ ͡๏.͡๏ \͡๏.͡๏/~ ☺, ,
Bună ZIUA ! La Mulţi Ani MAJESTATE ! ALB senin Desigur, NU contează cât de lung am părul !
Drum fără Biserică Turnul MEU de Fildeş ! , Traieste clipa !,

Puzzle

Click to Mix and Solve

Dumnezeu să vă Binecuvânteze ! Fiţi BINE Veniţi, cu Iubire primiţi ! ~ Cornelius, :)

Recent Comments Widget by Blogger Widgets
[Most Wanted Blog - iniţiativă] MWB-home, BALANTZA,

promo

rasarit_de_zori's videos on Dailymotion ~ http://universulprieteniei.forumgratuit.ro/forum.htm