ஜ۩۞۩ஜ 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; RVS ♫ ♪ ♫ ♪ ♪

Nişă

−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,♥ ; RADIO PRODIASPORA si de VIS; contor, C (sursa), P,
A murit un GIGANT: Liviu Ciulei ~ Dumnezeu să-l Odihnească în Pace !

luni, 7 decembrie 2009

SOMN ... "de Voie"

SOMN ... "de Voie"


2 comentarii:

SĂVINESTI-NEAMT spunea...

Pe 7 dec.2009
http://biserica-savinesti.blogspot.com/2009/12/parintele-iustin-parvu-la-savinesti.html

Stefan Stoica spunea...

"Stimate DOMN" Cornel Gheorghe Rosca: voiam sa va anunt ca faptul ca v-am luat apararea in fata acelui haker mizerabil nu m-a costat stergerea tuturor postarilor de pe blogul meu propiu si personal, ci si faptul ca idiotul are un profil pe numele meu in care ma prezinta ca fiind un satanist. Bineinteles ca toate aceste actiuni nu ma afecteaza absolut deloc, pentru ca nu am nimic de pierdut de pe urma lor. Dar felul in care ati reactionat dvs cand v-am informat de asta (adica felul in care NU ati reactionat) m-a cam pus pe ganduri. Nu doar ca nu ati avut bunul simt sa-mi multumiti pentru faptul ca am incercat sa va ajut, dar mai mult ati ramas indiferent si cand v-am spus ca javra a avut o tentativa de clonare a mea in mediul virtual. Fapt ce ma face sa ma gandesc ca dezaxatul ala ar putea fi un amic al dvs. plecat in Italia sau mai stiu eu unde, iar dvs. sa-l fi pus sa faca asta pt a va creste traficul. De aceea o sa va rog sa ma scoateti de la blogroll de pe blogul grosca.blogspot.com si sa nu ma mai deranjati vreodata in viata dvs. umila si smerita, asa cum vreti sa o faceti sa para. Nu are rost sa pierdeti timpul aiurea pentru ca eu sunt cel adevarat, un click pe adresa sau pe username va va convinge. Si deasemenea vreau sa va compatimesc pentru ca va meritati din plin soarta. Faptul ca ati postat poze si informatii cu/despre dvs. poate nu e chiar asa acuzabil in unele cazuri, dar avand in vedere ca de indata ce ati observat ca sunteti "clonat" cum va place sa spuneti nu ati sters profilul si sa treceti pe domeniul privat nu dovedeste decat ca va place situatia in care va aflati. Cu tot respectul pentru varsta inaintata pe care o aveti vreau sa va spun ca doar pt faptul ca boiti peretii sau decorurile de la Nottara nu sunteti un artist. Sunteti tot un zugrav. Unul cu ceva mai multa carte...dar tot un zugrav. Pentru ca sunteti la fel de "murdar" ca hainele unui zugrav. In inchiere vreau sa renunt la diplomatie si sa va traduc mesajul meu intr-un mod mai grosolan, in ideea ca nu l-ati priceput pe cel diplomatic: MAESTRE, LASA VRAJEALA CA NU TINE! NU MA MAI DERANJA VREODATA!!!

Multumesc din suflet CELOR care NU DORM !
Va multumesc pentru ca EXISTATI !
VA IUBESC ! ~ "asa MURDAR" cum ma "vedeti" !!!!!!!!!!!!!!
~
,

2 comentarii:

  1. Pe 7 dec.2009
    http://biserica-savinesti.blogspot.com/2009/12/parintele-iustin-parvu-la-savinesti.html

    RăspundețiȘtergere
  2. "Stimate DOMN" Cornel Gheorghe Rosca: voiam sa va anunt ca faptul ca v-am luat apararea in fata acelui haker mizerabil nu m-a costat stergerea tuturor postarilor de pe blogul meu propiu si personal, ci si faptul ca idiotul are un profil pe numele meu in care ma prezinta ca fiind un satanist. Bineinteles ca toate aceste actiuni nu ma afecteaza absolut deloc, pentru ca nu am nimic de pierdut de pe urma lor. Dar felul in care ati reactionat dvs cand v-am informat de asta (adica felul in care NU ati reactionat) m-a cam pus pe ganduri. Nu doar ca nu ati avut bunul simt sa-mi multumiti pentru faptul ca am incercat sa va ajut, dar mai mult ati ramas indiferent si cand v-am spus ca javra a avut o tentativa de clonare a mea in mediul virtual. Fapt ce ma face sa ma gandesc ca dezaxatul ala ar putea fi un amic al dvs. plecat in Italia sau mai stiu eu unde, iar dvs. sa-l fi pus sa faca asta pt a va creste traficul. De aceea o sa va rog sa ma scoateti de la blogroll de pe blogul grosca.blogspot.com si sa nu ma mai deranjati vreodata in viata dvs. umila si smerita, asa cum vreti sa o faceti sa para. Nu are rost sa pierdeti timpul aiurea pentru ca eu sunt cel adevarat, un click pe adresa sau pe username va va convinge. Si deasemenea vreau sa va compatimesc pentru ca va meritati din plin soarta. Faptul ca ati postat poze si informatii cu/despre dvs. poate nu e chiar asa acuzabil in unele cazuri, dar avand in vedere ca de indata ce ati observat ca sunteti "clonat" cum va place sa spuneti nu ati sters profilul si sa treceti pe domeniul privat nu dovedeste decat ca va place situatia in care va aflati. Cu tot respectul pentru varsta inaintata pe care o aveti vreau sa va spun ca doar pt faptul ca boiti peretii sau decorurile de la Nottara nu sunteti un artist. Sunteti tot un zugrav. Unul cu ceva mai multa carte...dar tot un zugrav. Pentru ca sunteti la fel de "murdar" ca hainele unui zugrav. In inchiere vreau sa renunt la diplomatie si sa va traduc mesajul meu intr-un mod mai grosolan, in ideea ca nu l-ati priceput pe cel diplomatic: MAESTRE, LASA VRAJEALA CA NU TINE! NU MA MAI DERANJA VREODATA!!!

    RăspundețiȘtergere

Slăvit este DUMNEZEU ! Fiţi binecuvântaţi ! Fie-ne Doamne după Voia TA ! Amin.
Pentru că Părerea TA contează ! Rezonabil este să ne păstrăm decenţa, să părăsim stresul şi să criticăm constructiv. Ne modelăm reciproc.
Diacritice: −,ă,â,î,ş,ţ~Ă,Â,Î,Ş,Ţ~♥,€,†,£,†,♫,¥,♪,●,
Comentariile de BUN Simţ vor fi publicate. Reclamele mă indispun, nu insistaţi ! Anonimi nu exista; mai bine va faceti Blog; dupa 33 de articole personale de-ale dvs., mai vorbim ! ~ Cornelius, :) PS: nu-mi trimiteţi mesaje pe gmail ! Se pierd iremediabil, din cauza stilului imposibil de ARHIVARE a lor ~,

Evanghelia zilei

~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FEEDJIT Live Traffic Feed

Citatul zilei si Evenimentele Zilei (de la intelepciune.ro)

Picasaweb

~

Clustrmaps

planetarium 1

~ ~

Hit Counter

la 13:28 ~ 31 Iul. 2010 ~

Text

Translator: 1, 1', 2, F, R, J, Servicii: diacritice, DEX, m.DEX, Blogurile mele: 2, 3, 4,
o o o . . . o o o * * * o o o . . . o o o
−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,€,†,~, ,Ҩ,ﻼ, £,©, Ø, ♫,∞, ,§,0/0,∞/∞,∞-∞,0.∞;1;∞0;00;≥;¡,¿,¢,£,¤,¥,Æ,æ,ß ¤ ¤ ღ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ۞ ℜ ╫ ๏̯͡๏﴿ ☺ ♪ ● ♂ ♀ б ξ Ө ө ۝ ͡๏_͡๏ ๑•ิ.•ั๑ {\•ิ.•ั/} \•ิ.•ั/ \•.•ั/ ͡๏.͡๏ \͡๏.͡๏/~ ☺, ,
Bună ZIUA ! La Mulţi Ani MAJESTATE ! ALB senin Desigur, NU contează cât de lung am părul !
Drum fără Biserică Turnul MEU de Fildeş ! , Traieste clipa !,

Puzzle

Click to Mix and Solve

Dumnezeu să vă Binecuvânteze ! Fiţi BINE Veniţi, cu Iubire primiţi ! ~ Cornelius, :)

Recent Comments Widget by Blogger Widgets
[Most Wanted Blog - iniţiativă] MWB-home, BALANTZA,

promo

rasarit_de_zori's videos on Dailymotion ~ http://universulprieteniei.forumgratuit.ro/forum.htm