ஜ۩۞۩ஜ 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; RVS ♫ ♪ ♫ ♪ ♪

Nişă

−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,♥ ; RADIO PRODIASPORA si de VIS; contor, C (sursa), P,
A murit un GIGANT: Liviu Ciulei ~ Dumnezeu să-l Odihnească în Pace !

joi, 13 decembrie 2012

Bună Seara! Bună Dimineaţa! Bună Ziua!

Poză "de circulaţie" în Tagged&hi5
~

Bună să vă fie Inima!

Fiecare dintre noi ... avem inimă. Unii - majoritatea -, în timp, reuşesc "să capete" Inimă; "capătă" pentru că reuşesc să conştientizeze şi să re-conştientizeze pentru fiecare etapă a propriei Deveniri (evolutive sau involutive, căci ni s-a lăsat posibilitatea de a alege).
Fiecare dintre noi suntem unicate, suntem indivizi, suntem pe cont propriu! Dar, SUNTEM împreună!
Acest DAT presupune că fiecare alege pentru sine dar, concomitent, alege şi pentru ceilalţi, alege pentru colectivitate, alege deci pentru întreaga Omenire!!! Conştientizând acest lucru ce conferă grad de egalitate deplină între indivizi, toate legile existente în acest moment - create de om, pentru propria lui încătuşare - se surpă, se aneantizează, îşi pierd ... "esenţa". Se ajunge - în deplină trezire la realitate - la a înţelege Mesajul Mântuitorului.

De-a valma (Valma)

Acum, pentru că "Lumea s-a sfârşit!", mulţi o vor lua - ca de obicei - de la început. Unii îşi vor păstra metehnele, alţii vor căuta noi definiri. În realitate însă, totul este doar o reluare. Însăşi "Schimbarea" este eternă, dar este ... aceeaşi din nou şi din nou, mereu nouă, mereu aceeaşi.
De-a valma sosesc "informaţiile", de-a valma le triem, de-a valma le utilizăm. Dar, în final, alegem. Doar ceea ce "am ales" ne formează; paradoxal însă, nici aceste alegeri nu sunt definitive! Alegerile pot fi schimbate - din mers -, alegerile pot fi conştientizate, alegerile pot fi "orientate" (căpătând Ţel), pot fi "sine die" sau induse; ele însă există în esenţa individului, dar şi în aceea a Colectivităţii, a Omenirii. Poate că Omenirea însăşi este o entitate plină de Colectivităţi; poate că Omenirea va alege să fie o singură Colectivitate. Această sarcină uriaşă cade în responsabilitatea FIECĂRUI INDIVID!!!
Cine însă va reuşi să facă ordine ... de-a Valma?

Avem printre noi, vizionari

Lumea ... s-a sfârşit, cum bine aţi luat la cunoştinţă! GATA! S-a terminat! Acum facem bilanţul, iar acei dintre noi care "se vor rupe" de Trecut, păstrându-l, vor păşi în ... , dar deja SUNTEM în Noua Eră!
Este o perioadă de maximă Confuzie definitorie, o perioadă asemenea ceţii în care - Dimineaţa - se trezeşte Ziua! Este o perioadă "fără culoare" dar în care chiar griurile sunt foarte apropiate între ele. O perioadă în care toţi avem "dreptate" la nivel de individ, nimeni însă ne-având "dreptate" la nivel de întreg. Lipseşte Consensul. Acesta nu poate fi dictat de nimeni! Acest Consens va fi ales, de fiecare, de întreg, din ceea ce DEJA EXISTĂ în fiecare, în întreg. Acest Consens a fost, este şi va fi spus Omenirii de acei indivizi speciali, numiţi vizionari, de fapt, aceştia fiind doar cu un pas ... înaintea celorlalţi, aducând în colectivitate idei "noi", vechi de când Lumea.

Noul ... şochează

Întotdeauna "inovatorii" sunt de speriat! De ei se fereşte lumea pentru că nu sunt înţeleşi. Aceşti "inovatori" sunt pricepuţi în a înţelege, un pic mai devreme, o Realitate - care deci EXISTĂ, ne învăluie, ne îmbracă, o utilizăm deja! - care DoarATAT: trebuie definită! Iar Lumea îi crede nebuni, ne-înţelegând mesajul transmis. Apoi, când îl înţeleg, atunci când "ajung" cu picioarele pe pământ, continuă să-i ridiculizeze pe "vizionari" pe considerentul că aceştia ... vin cu "banalităţi", vin cu lucruri de la sine înţelese!! Şi nu se mai învaţă minte, repetându-şi greşeala, ori de câte ori "drumul" li se intersectează cu Drumul vizionarilor. De ce? Simplu. Pentru că toţi - deşi înzestraţi de către Dumnezeu cu acelaşi "bagaj", încă de la bun început - suntem defazati. Şi suntem aşa pentru că "educaţia" primită în primii 7 ani "de acasă" diferă de la individ la individ. Dar, mai ales următoarele "educaţii" - aceea de pe băncile "Şcolii", aceea a anturajului, a prietenilor (şi duşmanilor), aceea "din câmpul muncii" (când începem să ne "câştigăm" existenţa), şi nu în ultimul rând şi nici măcar ultima, "educaţia" generală ... care are la bază ideea de COMPETIŢIE - pe care non-salant "Societatea" ni le oferă non-stop, din rău în mai rău, pentru ca la cea mai mică "pauză" să credem că am accesat Raiul pe Pământ!

Bine aţi venit!

Până se ridică "Ceaţa" - Singuri dar Împreună! - Bine ne-am regăsit! SLAVĂ lui Dumnezeu! Doamne ajută! Amin.
INIMA
(Poză de circulaţie in Tagged&hi5)

INIMA (Poză de circulaţie in Tagged&hi5)

Celor plecaţi în alt plan

Li se cuvine un gând bun, chiar dacă după "normele" noastre umane, în funcţie de faptele lor, îi credem evoluaţi, ori involuaţi spiritual. Celor care ne-au ajutat - într-un fel anume - să evoluăm spiritual noi înşine, acestora, fie că ne-au influenţat direct, fie indirect, îi păstrăm în Inimile noastre. Şi îi păstrăm cu atât mai mult, cu cât ne-au întovărăşit o perioadă de timp, ca persoane dragi nouă. Pe aceia care ne-au supărat, este bine să îi iertăm, mai ales că nu îi mai putem influenţa în nici-un fel; iertându-i pe aceştia, de fapt pe noi înşine ne iertăm. 
~
Cornelius, :)
~

Traseu ... de-a valma (până la următoarea postare)

0) Un videoclip (Chris Norman - Baby I Miss You - subtitrat în română), un comentariu
Bună Seara! Bună Dimineaţa! Bună Ziua!
Da! ~ "Îmi lipseşti ... scumpo!" Multe abia DUPĂ, le realizăm valoarea, abia la "pierderea lor" ni le ÎNSUŞIM pe deplin, doar că în suferinţă. Românii numesc Dor, numesc Alean, numesc Melancolie aceste stări ... trecătoare. Şi, se apucă de creat (orice) sau de utilizat creaţia altora (oricare), omogenizându-se prin Osmoză, dar crescând spiritual în propria lor definire individuală/colectivă.
Fiecare este şi rămâne pe cont propriu, un individ deosebit, între indivizi deosebiţi, doar că, la fiecare "rezonanţă" cu semenii ... ALEGEM. Şi alegem până culegem ...
Uneori, recunoscători, ne amintim SĂ MULŢUMIM, dând astfel SLAVĂ Creatorului!!
~
Vă mulţumesc pentru că existăm!
~
Cornelius, :)(:
1) Arabic Music "The Desert Lounge I°"; https://www.youtube.com/watch?v=gGg6wta1qWA; 2) Música de relajación; https://www.youtube.com/watch?v=-No-226O0tg; 3)
~,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Slăvit este DUMNEZEU ! Fiţi binecuvântaţi ! Fie-ne Doamne după Voia TA ! Amin.
Pentru că Părerea TA contează ! Rezonabil este să ne păstrăm decenţa, să părăsim stresul şi să criticăm constructiv. Ne modelăm reciproc.
Diacritice: −,ă,â,î,ş,ţ~Ă,Â,Î,Ş,Ţ~♥,€,†,£,†,♫,¥,♪,●,
Comentariile de BUN Simţ vor fi publicate. Reclamele mă indispun, nu insistaţi ! Anonimi nu exista; mai bine va faceti Blog; dupa 33 de articole personale de-ale dvs., mai vorbim ! ~ Cornelius, :) PS: nu-mi trimiteţi mesaje pe gmail ! Se pierd iremediabil, din cauza stilului imposibil de ARHIVARE a lor ~,

Evanghelia zilei

~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FEEDJIT Live Traffic Feed

Citatul zilei si Evenimentele Zilei (de la intelepciune.ro)

Picasaweb

~

Clustrmaps

planetarium 1

~ ~

Hit Counter

la 13:28 ~ 31 Iul. 2010 ~

Text

Translator: 1, 1', 2, F, R, J, Servicii: diacritice, DEX, m.DEX, Blogurile mele: 2, 3, 4,
o o o . . . o o o * * * o o o . . . o o o
−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,€,†,~, ,Ҩ,ﻼ, £,©, Ø, ♫,∞, ,§,0/0,∞/∞,∞-∞,0.∞;1;∞0;00;≥;¡,¿,¢,£,¤,¥,Æ,æ,ß ¤ ¤ ღ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ۞ ℜ ╫ ๏̯͡๏﴿ ☺ ♪ ● ♂ ♀ б ξ Ө ө ۝ ͡๏_͡๏ ๑•ิ.•ั๑ {\•ิ.•ั/} \•ิ.•ั/ \•.•ั/ ͡๏.͡๏ \͡๏.͡๏/~ ☺, ,
Bună ZIUA ! La Mulţi Ani MAJESTATE ! ALB senin Desigur, NU contează cât de lung am părul !
Drum fără Biserică Turnul MEU de Fildeş ! , Traieste clipa !,

Puzzle

Click to Mix and Solve

Dumnezeu să vă Binecuvânteze ! Fiţi BINE Veniţi, cu Iubire primiţi ! ~ Cornelius, :)

Recent Comments Widget by Blogger Widgets
[Most Wanted Blog - iniţiativă] MWB-home, BALANTZA,

promo

rasarit_de_zori's videos on Dailymotion ~ http://universulprieteniei.forumgratuit.ro/forum.htm