ஜ۩۞۩ஜ 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; RVS ♫ ♪ ♫ ♪ ♪

Nişă

−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,♥ ; RADIO PRODIASPORA si de VIS; contor, C (sursa), P,
A murit un GIGANT: Liviu Ciulei ~ Dumnezeu să-l Odihnească în Pace !

duminică, 17 mai 2009

Bine ati venit ! chiar de veti PLECA !

Dorind sa comunic, m-am autoBlocat BloGAND la prea multi. Partea "serioasa" a problemei ESTE ca cei multi au inceput sa dea navala, (~Ah! Si cat ii iubesc!), eu daca "m-am oprit sa caut blog-uri" (link-ez cel putin unul nou pe zi), ACUM ma cauta ele pe mine (...Valeeeleeuuu...valeleeeeu...). Cu cine sa vorbesc MAI INTAI si cum voi vorbi cu toti pentru a nu se simti nimeni "parasit"?
Mai adineauri am primit un nou oaspete:
. http://brasovean2008.blogspot.com/
Hristos a Inviat !
si Buna ziua! Multumesc pentru accesare la "Persoane interesate" la mine, dar eu, cel putin deocamdata, voi da link, nu creeaza "obligatii" si este mult mai rapid: consult lista (listele pe caprarii) de pe banda laterala, si vad instantaneu pe cei activi, pe cei care au postat (la ora, zi, luna etc.). De asemenea, daca te retragi ORICAND, nu-i nici o suparare. Conteaza sa comunicam, la nivel de blog, prin comunicare ne vom cunoaste intre noi TREPTAT, unii dintre noi devenind chiar prieteni.
Iti multumesc pentru tematica Blogului tau, ai de munca nu gluma, desi e vorba "DOAR" de BRASOV (ai sa vezi !), face parte din domeniul meu de interes. Daca nu te vei axa pe "prostioare" (glumite, "faze" inedite, etc.), care sunt si ele necesare, intr-un procentaj eficient, deci DACA-atunci va deveni un Blog cautat DE TOTI cei care au in vene SEVA DE TURIST.
Faci ce vrei cu Blogul tau, cu timpul tau, comentezi cui vrei, cand vrei, ESTI stapan pe soarta ta, (asta pana nu vei fi si tu CIP-at); pe mine ma intereseaza SA COMUNIC cu toti cei care CONSTIENTIZEAZA permanent un mic aspect al statutului lor: ="OM" !
ADEVARAT A INVIAT !
(17 mai 2009 11:31)
Am revenit in graba, avand "planuri mari" la "Ordinea Zilei".
Cel mai bine ar fi CA SA NU EXISTE SUPARARE : asa cum POATE fiecare sa comunice, importanta ESTE VIATA REALA. Iar eu, inafara de circa 400 (o sa fac o socoteala la nivel de bloguri) de "virtuali" (sau alter-egouri), eu, in viata REALA mai am : colegi de serviciu, cativa prieteni si multe "promisiuni" neachitate. Si "multe" proiecte personale...si era sa uit "un mic amanunt": chiar si familie.
Am "revenit" , dupa ce am dormit putin. "Diferenta orara" (la mine 11:11, cand am "deschis" aceasta postare, ca "sa salvez" comentariul care nu "vroia sa intre"(vina mea, nu mai nimeream parola) si 11:31 la "HoinarNet"--cand am inchis "comentariul")) = 20 minute, in acest "timp al salvarii" puteam sa "FAC" orice altceva, de exemplu : sa comentez la ALT-EGO din BlogoSfera. M-am ales cu un "articol" prin care DECLAR ca am comentat ASTAZI, AICI, LA TOTI care ma cunosc. Acest "comentariu" este raspunsul meu la orice articol care va fi postat AZI pe Blogurile lor (Blogurile pe care le-am "accesat" in orice modalitate tehnic-posibila, incluzand si Blogurile care m-au accesat "doarCitirii"/si pe cele care au lasat oricefeldeUrma---ToateToateCeMaStiu).
Cand m-am trezit, am dat o raita pe la "HoinarNet" cu o precizare:
~~ "Hristos a Înviat!
Te-aş ruga ceva, şi nu ştiu dacă te superi, mai ales că se leagă de "câinii" apărători ai democraţiei: "Vom citi oare pe acest Blog interesant, caseta numită: "Vizualizaţi profilul meu complet!" ???", sau această casetă a fost păpată de "câinele democraţiei"?
ADEVĂRAT A ÎNVIAT !
PS: nu uita sa raspunzi SI aici, daca "te vei repezi sa raspunzi in deplasare" (asa cum procedez EU, uitand sa mai raspund şi la mine, "multumit ca am raspuns", dar de fapt, raspuns dat "in deplasare") !!
BineTze !
PS2:- nu-i de şagă !"
~~(17 mai 2009 15:41)(am dormit "doar" o ora).
Da, intre timp mai citisem un articol de la "HoinarNet".
Sa AdNotam aceasta zi: Astazi am raspuns la toti cei "pe care ii voi citi ulterior, avand articol(postare) datat: 17 . 05 . 2009, intre oo:oo si 24:00. Am raspuns (cat este ceasul acum(?): 16:27) deci si celor care urmeaza "SA POTEZE CEVA" la ei, de acum incolo. Primul comentariu imi apartine ANTICIPAT. (Ca in literatura SF. ! == si fiindca veni vorba..:
ATI citit : Norman Spinrad - "Solarienii" ? Daca nu ati citit, va implor: CITITI-O urgent, dincolo de orice alta preocupare, ESTE VITALA existentei noastre ca OAMENI !!
VA IUBESC : anterior, prezent, anticipat !
Nu chemati SALVAREA ! Acum ies in PARC cu Familia ! Pupici multe, sau strangeri de mana, barbatesti !
Gata acest articol: 16:38 !

4 comentarii:

  1. Aveti dreptate, caci ce poate fi mai important, dacat viata reala? Poate Viata?
    Hristos a Inviat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hristos a Inviat !
    Va iubesc! V-am observat abia "dupa" finalizarea articolului. Am sa trec si pe la dvs., dupa ce revin din PARC !
    URAAA ! AER! Aer! Respir !(ma dor ochii de la Net).
    Acum chiar AM IESIT !
    ADEVARAT A INVIAT !

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a inviat!
    Nu stiu daca pot onora "intrecere" noastra postand cate un subiect pe blog, cel putin nu acum, trec printr-o perioada mai "speciala" (o iubire de 5 ani si jumatate a luat sfarsit) te rog sa ma intelegi, dar va veni si ziua cand voi reveni printre voi.
    O saptamana placuta !

    RăspundețiȘtergere
  4. Hristos a Inviat!
    Da, te-am vizitat imediat, dar am uitat AICI sa sacriu ceva, orice.
    ADEVARAT A INVIAT !

    RăspundețiȘtergere

Slăvit este DUMNEZEU ! Fiţi binecuvântaţi ! Fie-ne Doamne după Voia TA ! Amin.
Pentru că Părerea TA contează ! Rezonabil este să ne păstrăm decenţa, să părăsim stresul şi să criticăm constructiv. Ne modelăm reciproc.
Diacritice: −,ă,â,î,ş,ţ~Ă,Â,Î,Ş,Ţ~♥,€,†,£,†,♫,¥,♪,●,
Comentariile de BUN Simţ vor fi publicate. Reclamele mă indispun, nu insistaţi ! Anonimi nu exista; mai bine va faceti Blog; dupa 33 de articole personale de-ale dvs., mai vorbim ! ~ Cornelius, :) PS: nu-mi trimiteţi mesaje pe gmail ! Se pierd iremediabil, din cauza stilului imposibil de ARHIVARE a lor ~,

Evanghelia zilei

~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FEEDJIT Live Traffic Feed

Citatul zilei si Evenimentele Zilei (de la intelepciune.ro)

Picasaweb

~

Clustrmaps

planetarium 1

~ ~

Hit Counter

la 13:28 ~ 31 Iul. 2010 ~

Text

Translator: 1, 1', 2, F, R, J, Servicii: diacritice, DEX, m.DEX, Blogurile mele: 2, 3, 4,
o o o . . . o o o * * * o o o . . . o o o
−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,€,†,~, ,Ҩ,ﻼ, £,©, Ø, ♫,∞, ,§,0/0,∞/∞,∞-∞,0.∞;1;∞0;00;≥;¡,¿,¢,£,¤,¥,Æ,æ,ß ¤ ¤ ღ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ۞ ℜ ╫ ๏̯͡๏﴿ ☺ ♪ ● ♂ ♀ б ξ Ө ө ۝ ͡๏_͡๏ ๑•ิ.•ั๑ {\•ิ.•ั/} \•ิ.•ั/ \•.•ั/ ͡๏.͡๏ \͡๏.͡๏/~ ☺, ,
Bună ZIUA ! La Mulţi Ani MAJESTATE ! ALB senin Desigur, NU contează cât de lung am părul !
Drum fără Biserică Turnul MEU de Fildeş ! , Traieste clipa !,

Puzzle

Click to Mix and Solve

Dumnezeu să vă Binecuvânteze ! Fiţi BINE Veniţi, cu Iubire primiţi ! ~ Cornelius, :)

Recent Comments Widget by Blogger Widgets
[Most Wanted Blog - iniţiativă] MWB-home, BALANTZA,

promo

rasarit_de_zori's videos on Dailymotion ~ http://universulprieteniei.forumgratuit.ro/forum.htm