ஜ۩۞۩ஜ 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; RVS ♫ ♪ ♫ ♪ ♪

Nişă

−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,♥ ; RADIO PRODIASPORA si de VIS; contor, C (sursa), P,
A murit un GIGANT: Liviu Ciulei ~ Dumnezeu să-l Odihnească în Pace !

joi, 21 mai 2009

Frunza putreda

21 . 05 . 2009 . 4 -- Urmeaza un "articol" cu care NU mai sunt de acord, cu care nu mai sunt IN acord, si care a fost copiat de mine dintr-o carte sau revista "in domeniu", aparute ca ciupercile dupa ploaie, in primii ani de dupa "revolutie". Atunci cred ca mi-a folosit, nu-mi mai aduc aminte. Acum ma dezic de el, in primul rand ca nu stiu de unde L-AM preluat, preluare partiala si necomentata(atunci); in al doilea rand: imi pare "cam" nefiresc.
~
06 . 03 . 93. 6 - 16:00 (Metafora)
Activ in veac !
Ti s-a dat un timp : 100 de ani. Ti s-a dat o cunoastere: asimilabila in (cei 100 de ani) Timp. Ti s-a dat o iluzie: Liberul arbitru. Foarte putini pierd Veacul.
--16 : 15
10 entitati compun infinitul. Acestea sunt: 0-Zero, 1-Unu, 2-Doi, 3-Trei, 4-Patru, 5-Cinci, 6-Sase, 7-Sapte, 8-Opt, 9-Noua. Dintre toate, cea mai mare este 0-Zero~Neantul, dar si Necuprinsul~Primul si Ultimul. Acesta sau aceasta--fiind fara gen, dar si ambigen--este chiar Trecerea, numerotata, oferind repetabilitatea, in plan superior, pana la Contopire, Eterna Revenire, Reintoarcere, Reunire.
Ludicul celor 10 entitati este Matematica, din care deriva toate.
--16 : 40
Fiecare al zecelea va gasi Calea, va fi Modelul pentru cei 9. Puterea Sa va fi puterea celor 9 imediat anteriori Siesi. Aceasta este puterea lucrativa, de influentare.
0-Zero: este primul din sir; este cel mai mare fiind Liantul care mentine sirul; este Poarta prin care ceilalti se repeta superior; este Infinitul spre care converg toti pentru a-L dubla redandu-I in final Nemarginirea = ∞ ; este Entitatea care reunindu-Se cu Sine insasi devine Intregitul, Atotcuprinzatorul, care-I aduna pe toti: 000. Este Sfanta Trinitate: Tatal, Fiul, Sfantul Duh .
1-Unu: este cel lipsit de putere; este cel care nu se cunoaste pe sine; este de-abia-afirmatul; este caramida, piatra de temelie care participa la Constructie; este Titlul a tot ce exista, dar neant in sine insusi; este nimicul fara de care nu poate exista nimic; este principiul masculin.
2-Doi: are puterea imediat anterioara siesi: 1; este ideea lansata prin propozitia cea mai simpla: "eu sint!"; este cea mai banala constatare, de genul: "piatra alba", "apa uda", "focul arde", "timpul trece"; este juxtapunerea de neinteles, haos: "mic mare", "radio bicarbonat", "penar secunda"; este principiul feminin, care unifica pentru a putea naste.
3-Trei: este singurul care are puterea egala cu sine insusi; puterea "trei" (1+2=3); este nou nascutul; formeaza familia; asigura ideea de multime; este radicalul numarului perfect: radical din 9= 3; 1=lumea anorganica, nevie; 2=lumea organica, vie; 3= omul,care include cele doua lumi, anorganica si organica pentru a le da sens prin cunoastere de sine.
1= caramida informationala
2= intuitia viitoarei nasteri
3= personalitatea constientasi activa la propria-i nastere
4-Patru: are deci puterea "6"; este ideea pornita pe drumul Dumnezeirii; este jalonul care cauta jaloanele Caii, Adevarului si Vietii; este intuitia Dumnezeului viu, a Creatorului; este cel care primeste in Dar, pregatindu-se sa lucreze in Har.
5-Cinci: are puterea 10; este cel care lucreaza in Har, cultivandu-si Darul pentru binele aproapelui, in credinta lui Dumnezeu
6-Sase: are puterea 15; este cel care se roaga necontenit, pregatindu-se sa-L primeasca pe fiul lui Dumnezeu; este cel care trudeste in numele Domnului, facandu-I cunoscut numele si intelepciunea aflatoare in Cartea Sfanta; este cel care incearca sa scape de pacatele savarsite, urmand neabatut el insusi Cuvantul Domnului; este cel care vede viatasa ca pe un dar ceresc care-i ofera posibilitatea spalarii de pacate.
7-Sapte: are puterea "21"; este cel care deja traieste Cuvantul Domnului; este cel care are Revelatia; este cel care stie; este numarul Curcubeului; este cel care incepe sa devina el insusi urmand Calea, Adevarul, Viata.
8-Opt: are puterea "28"; este cel care are acces nemijlocit la Cale, Adevar, Viata prin el insusi; cel care realizeaza desprinderea de "lumesc", dar in mod nepermanent.
9-Noua: are puterea "36"; este primul numar la care cifrele insumate dau ca rezultat 9 ; reprezinta numarul perfectiunii; precede prima repetare, numerotata, a celui dintai: 10 ; este ultima treapta in desprinderea finala de lumesc; are posibilitatea folosirii de Puteri, in numele Domnului; este ultimul care tine de lumesc trecand treptat dar definitiv in lumea entitatilor divine, moment cand se produce desprinderea definitiva.
10-Zece: are puterea "45"; este prima repetare a Divinului; este desprinderea definitiva; este Armonia castigata inca din viata; este prima treapta, este insasi Treapta care se repeta la infinit, spre o superioritate in devenire Dumnezeiasca.
--17 : 00
Totu-i prea lent pentru a putea fi sesizat. Totui prea lent pentru a nu putea fi sesizat. Treziti-va!
--17 : 05
Puterea de accedere:
.........1 = o _________6 = 120
.........2 = 1 _________7 = 720 (7+2+0= 9)
.........3 = 2 _________8 = 5040 (5+0+4+0= 9)
.........4 = 6 _________9 = 40320 (4+0+3+2+0= 9)
.........5 = 24 ________10 =362880 (3+6+2+8+8+0= 27; 2+7= 9)
Veacul vecilor. Accedere prin reducere. Toate reincep de la 0-Zero.
Incercati si credinta nu va va fi dezmintita !
Rugati-va neincetat, iar Dumnezeuva va rasplati dupa truda voastra in gand, in vorba, in fapta.

2 comentarii:

  1. E un articol excelent pentru persoanele care cred in numerologie. Si sigur Dumnezeu nu-ti va rasplati pt.ca te rogi neincetat, doar actul de inchinare prin rugaciune, il faci pentru tine personal, nu pt. El. In fine oamenii au scris si vor mai scrie multe, dar ochii nostri trebuie sa ramana tinta doar spre Domnul nostru, cum spune apostolul Pavel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru "amanunt"...cand nu mai sunt de acord cu ceva, din pacate "anulez" tot ce e legat de acel ceva(din neatentie). O sa tin cont pe viitor ... pentru a Nu pierde "si ce-i bun", doar pentru ca e legat de "un ceva" la care renunt.
    Soseste CHIAR "la Timp" aceasta indreptare, pentru ca dupa ce voi termina "de copiat", va urma aproape imediat faza de "anulat aspectari desuete,neclare(eventual le imbunatatesc),sau care "au vibratie joasa" ("vibratie"=?, trebuie definit, dar e...cam greu).
    Va Iubesc! (ma bucura sa vad un Blog mai "simplu" si (poate de aceea) "mai cautat", dar nu va invidiez, gasesc ca e firesc si normal ! Asa si trebuie, punţi spre normalitate.

    RăspundețiȘtergere

Slăvit este DUMNEZEU ! Fiţi binecuvântaţi ! Fie-ne Doamne după Voia TA ! Amin.
Pentru că Părerea TA contează ! Rezonabil este să ne păstrăm decenţa, să părăsim stresul şi să criticăm constructiv. Ne modelăm reciproc.
Diacritice: −,ă,â,î,ş,ţ~Ă,Â,Î,Ş,Ţ~♥,€,†,£,†,♫,¥,♪,●,
Comentariile de BUN Simţ vor fi publicate. Reclamele mă indispun, nu insistaţi ! Anonimi nu exista; mai bine va faceti Blog; dupa 33 de articole personale de-ale dvs., mai vorbim ! ~ Cornelius, :) PS: nu-mi trimiteţi mesaje pe gmail ! Se pierd iremediabil, din cauza stilului imposibil de ARHIVARE a lor ~,

Evanghelia zilei

~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FEEDJIT Live Traffic Feed

Citatul zilei si Evenimentele Zilei (de la intelepciune.ro)

Picasaweb

~

Clustrmaps

planetarium 1

~ ~

Hit Counter

la 13:28 ~ 31 Iul. 2010 ~

Text

Translator: 1, 1', 2, F, R, J, Servicii: diacritice, DEX, m.DEX, Blogurile mele: 2, 3, 4,
o o o . . . o o o * * * o o o . . . o o o
−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,€,†,~, ,Ҩ,ﻼ, £,©, Ø, ♫,∞, ,§,0/0,∞/∞,∞-∞,0.∞;1;∞0;00;≥;¡,¿,¢,£,¤,¥,Æ,æ,ß ¤ ¤ ღ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ۞ ℜ ╫ ๏̯͡๏﴿ ☺ ♪ ● ♂ ♀ б ξ Ө ө ۝ ͡๏_͡๏ ๑•ิ.•ั๑ {\•ิ.•ั/} \•ิ.•ั/ \•.•ั/ ͡๏.͡๏ \͡๏.͡๏/~ ☺, ,
Bună ZIUA ! La Mulţi Ani MAJESTATE ! ALB senin Desigur, NU contează cât de lung am părul !
Drum fără Biserică Turnul MEU de Fildeş ! , Traieste clipa !,

Puzzle

Click to Mix and Solve

Dumnezeu să vă Binecuvânteze ! Fiţi BINE Veniţi, cu Iubire primiţi ! ~ Cornelius, :)

Recent Comments Widget by Blogger Widgets
[Most Wanted Blog - iniţiativă] MWB-home, BALANTZA,

promo

rasarit_de_zori's videos on Dailymotion ~ http://universulprieteniei.forumgratuit.ro/forum.htm