ஜ۩۞۩ஜ 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; RVS ♫ ♪ ♫ ♪ ♪

Nişă

−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,♥ ; RADIO PRODIASPORA si de VIS; contor, C (sursa), P,
A murit un GIGANT: Liviu Ciulei ~ Dumnezeu să-l Odihnească în Pace !

sâmbătă, 31 octombrie 2009

Din "activitatile" ... CLONEI mele

Comentariul PRIMIT :
:
" ~
Rodica Botan spunea...
Domnule Gheorghe...mi-ai lasat un comment pe blogul meu. Nu eram insa sigura ca ai sa revii sa citesti raspunsul meu, asa ca aduc aici si commentul ce l-ai lasat si raspunsul meu. O zi buna...
..................

DoarATAT said...
Daaaaaa... woaw ce femeie de rahat esti cam apari , mereu de unde tot scoti astea articole? adevarul ca acolo este satana cu acele lucrarii false mintal.........

fraerii & cacatoi cu hirtiuta dupa eii in buzunar...

30 October, 2009 15:41

Rodica Botan said...
Doar ATIT...am citit de citeva ori rindurile pe care le-ai scris pe blogul meu. Multe lucruri mi-au trecut prin minte citindu-le.

Primul impuls a fost unul de ...gospodina. Sa sterg imediat si sa curat. Apoi m-am dus sa vad cine este autorul. Cu asta am rezolvat mai multe lucruri; nu numai ca am aflat cine scrie, dar am aflat si cine este aceea persoana (din propria-ti descriere)...asta m-a ajutat sa inteleg si motivul acestei izbucniri pasionate.

Dumneata esti ateu...Nu inteleg insa de ce te declari si anticrist si am mai vazut si pe satana pe ecranul computerului pe care lucrezi. Din cite stiam eu, ateii nu cred in nimic...Daca nu crezi in nimic...anticrist nu exista pentruca n-a existat nici Christos si nu exista nici Dumnezeu. Nu ti se pare logic?

Deci m-ai lasat un pic confuza. Poate iti mai faci odata socotelile si decizi daca sau nu esti ateu? Nu poti sa fi scamator si sa nu stii face scamatorii, muzicant si sa fi afon, sa nu sti sa cinti, intelegi? Nu poti fi deci nici ateu daca nu crezi in fiinte ceresti, duhuri, spirit, suflet...

Ok...Daca te consideri anticrist si te delectezi cu pozele lui michiduta...poate esti satanist. Dar daca ai fi satanist...nu i-ai nega existenta...ca doar ai zis ca esti ateu si deci nu crezi in nimic...Trebuie sa te hotaresti acuma ce esti...ca banuiesc cit ti-este de greu sa nu ai o identitate stabila...
................
Acuma aflind cine esti si de unde vii, ma pot adresa si comentariului care mi l-ai lasat.
N-am sa-l sterg pentruca e valoros. N-am stii niciodata cit este intunericul de intunecat daca n-am cunoaste lumina.De fapt intunericul nici nu exista ...stiai asta? Intunericul este un fel de ateu...este un fel de ...nimic...este doar lipsa luminii. Binele nu l-am stii daca nu am cunoscut raul. Si frumosul n-ar fi atit de minunat daca n-am fi vazut cum arata uritul...

Dumneata nu ai de unde sa ma cunosti; totusi ti-ai permis sa ma judeci. Dar ca m-ai judecat pe mine e un fleac. Ti-ai permis sa spui ca nu exista Dumnezeu si banuiesc ca ai facut-o folosindu-te de aceeasi metoda "stiintifica"...ce ai folosit-o cind m-ai categorisit ce fel de femeie sint. Te las sa tragi concluziile singur. Argumentele mele au valoare pentruca prezinta realitatea...dumneata ti-ai etalat doar ...ce ai avut.
............
Si sa-ti raspund la intrebarea despre articole...de unde le scot?! Uite...stau asa si ma gindesc...si gindurile produc alte ginduri...Cind gindesti de bine, gindurile sint vesele si ...sporesc. Fiecare dam din ce exista din noi. Sintem ca niste ulcele de pamint. Ai sa iei o ulcica si ai sa torni din ea...si o sa curga numai ce exista inauntru. Din adincurile inimii ies simtamintele, iar mintea le transforma in cuvinte si ori scrise ori spuse, vorbele se aduna si se joaca pina construiesc fraze. Si frazele care se plac se aduna si construiesc idei... si de acolo ies articolele. Dumneata cum reusesti sa scrii? Care este procesul? Realizezi ca fiecare da...numai ce are?

Dupa cum vezi...satana nu-i pe-aici, n-are rost sa-l mai cauti ca-ti pierzi vremea de pomana. Am vazut ca vine citeodata...dar nu-i place sa stea mult. Se stropseste si pleaca.

Despre hirtiute iara nu stiu nimic...poate ma dumiresti. Ei...si cam asta este tot ce am de spus vizavi de commentul dumitale. Iti multumesc de vizita.

30 October, 2009 17:43
30 octombrie 2009 17:47"
~
~
Am COPIAT (paste) acest comentariu al doamnei Rodica Botan, astazi 31.X.2009.6~9:10 AM.
Articolul " "Sunt ateu si ma mandresc scris doarATAT: Rosca Gheorghe Cornel" ", pe blogul CLONEI mele:
:
ROSCA GHEORGHE CORNEL
~
Articolul a fost scris IERI.
Deoarece am RETRAS aproape TOATE "agrafele" (peste 300) pe care le-am "pus", IN TIMP, la rubrica "Persoane interesate", la blogurile care ma interesau ... doamna "Rodica Botan" ... NU a mai putut fi INSELATA.
Aceasta doamna, ONESTA ca noi toti, ... S-A ADRESAT direct CELUI care ... MA DENIGREAZA !
~
... voi continua ... spre seara !
9:47 AM

8 comentarii:

  1. D-le Cornelius Rosca, deja am interactionat cu acel nebun ce va copie si intamplarea a facut sa ma scoata atat de tare din sarite incat nu ma las pana nu-l demasc. Cea ce face el este caz penal, poate face puscarie pentru denigrare. V-as sfatui sa vorbiti cu mai multi blogari, prieteni de-ai dvs. sa ii faca public adresa site-ului acelui nebun, astfel incat hartuindu-l vom scapa de el. Inteleg ca dvs. sunteti o persoana mult prea inteligenta pentru a va presta la asa ceva, dar repet: ESTE SINGURA SOLUTIE SA-L OPRIM!!! Ganditi-va la ce v-am propus.

    RăspundețiȘtergere
  2. @stefan stoica dute ma si te culca ce tot spui , chiar ma inervezi? hai sictir fraere ca esti si tu un fraer de mori ..... bagateas in pizda mate de fraer....

    sa nu ma sugi la pula mult...

    astazi la ora 15 :02 minute

    RăspundețiȘtergere
  3. @Pentru Elena //

    www.hailaplimbare.blogspot.com/2009/bila-neagra.html

    Vedeti-va de treaba Multumesc maria ta.

    Rosca cornel : astazi: ora 15: 06 : 24 secunde.

    RăspundețiȘtergere
  4. @balerina dezaxata ce sa da haker: Sunt atat de prost incat ai inghetat da frica din clipa in care am inceput sa-ti dau comentarii pe blog. Oameni buni, administrarea comenturilor pe blogul diliului e din pricina mea. Nu mai suporta vorbele grele pe care i le aruncam. Il torturez psihic cu vorbe ce au scopul de a naste in psihicul sau deja labil paranoia. I-am bagat frica in oase. Si... nici macar nu am inceput. V-as ruga pe toti cei care doriti sa-l injurati pe debilu' de se da Cornel Rosca sa va adresati lui cu apelativul de "BALERINA". Asta pt ca doar o balerina ar avea asa putin curaj incat sa se ascunda dupa o identitate falsa. Iar la sugestia de la final... amice... tu chiar crezi ca detii acel organ?

    RăspundețiȘtergere
  5. P.S.: Te "ienervez"? Pai asta era si scopu'.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa-mi sugi pula cu mata cu tot de bulangiu ordinar dupa ce te futi in cur pe o bucata de paine ati dai talent?

    Te rog nu ma deranja ca ati rup directia gauaza aia de cur "rozeta" Si sa nu te rad si in cap ca apoi spui ca esti fetita cu pizduta!!!

    Wow chiar mi se scoala pula cand te vad asa sexi!!! hai sugeo ca sa ami dau drumul pe tine ca ami place sa fut in cur si sa dau la muie...

    DoarATAT " Sunt Clonat"

    Ajutatima sa-mi o sugeti repede....

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba balerino, ti-am zis si in comentariu. Cu comentariu asta mi-ai demostrat ca te enervez. Si daca te enervez o sa continui la infinit. Pentru injuraturile astea m-au dat afara de la gradinita. Nici la injurat nu esti bun. Daca erai atat de tare pana acum imi stergeai blogul. Sau si mai bine: stii cum ma cheama, stii de unde sunt; vino si bate-ma. OUPS! Am uitat ca balerinele nu stiu sa se bata. Dar daca ma vei cauta te voi invata eu. Pe propia ta piele. Ia-o ca pe o amenintare, ia-o ca pe ce vrei tu: da' daca te voi avea odata in fata mea va fi ultima data cand vei mai vedea lumina zilei. Si voi continua sa te deranjez. Cat voi avea chef. Si nu vei avea ce-mi face!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ei, iaca... si-a facut diliu unu si pe numele meu. http://stoicastefan.blogspot.com/ . Numa' ca prostu' nu stie ca pe mine nu ma deranjeaza catusi de putin. Intrati si pomeniti vreo doua vorbe despre mama dumnealui.

    RăspundețiȘtergere

Slăvit este DUMNEZEU ! Fiţi binecuvântaţi ! Fie-ne Doamne după Voia TA ! Amin.
Pentru că Părerea TA contează ! Rezonabil este să ne păstrăm decenţa, să părăsim stresul şi să criticăm constructiv. Ne modelăm reciproc.
Diacritice: −,ă,â,î,ş,ţ~Ă,Â,Î,Ş,Ţ~♥,€,†,£,†,♫,¥,♪,●,
Comentariile de BUN Simţ vor fi publicate. Reclamele mă indispun, nu insistaţi ! Anonimi nu exista; mai bine va faceti Blog; dupa 33 de articole personale de-ale dvs., mai vorbim ! ~ Cornelius, :) PS: nu-mi trimiteţi mesaje pe gmail ! Se pierd iremediabil, din cauza stilului imposibil de ARHIVARE a lor ~,

Evanghelia zilei

~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FEEDJIT Live Traffic Feed

Citatul zilei si Evenimentele Zilei (de la intelepciune.ro)

Picasaweb

~

Clustrmaps

planetarium 1

~ ~

Hit Counter

la 13:28 ~ 31 Iul. 2010 ~

Text

Translator: 1, 1', 2, F, R, J, Servicii: diacritice, DEX, m.DEX, Blogurile mele: 2, 3, 4,
o o o . . . o o o * * * o o o . . . o o o
−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,€,†,~, ,Ҩ,ﻼ, £,©, Ø, ♫,∞, ,§,0/0,∞/∞,∞-∞,0.∞;1;∞0;00;≥;¡,¿,¢,£,¤,¥,Æ,æ,ß ¤ ¤ ღ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ۞ ℜ ╫ ๏̯͡๏﴿ ☺ ♪ ● ♂ ♀ б ξ Ө ө ۝ ͡๏_͡๏ ๑•ิ.•ั๑ {\•ิ.•ั/} \•ิ.•ั/ \•.•ั/ ͡๏.͡๏ \͡๏.͡๏/~ ☺, ,
Bună ZIUA ! La Mulţi Ani MAJESTATE ! ALB senin Desigur, NU contează cât de lung am părul !
Drum fără Biserică Turnul MEU de Fildeş ! , Traieste clipa !,

Puzzle

Click to Mix and Solve

Dumnezeu să vă Binecuvânteze ! Fiţi BINE Veniţi, cu Iubire primiţi ! ~ Cornelius, :)

Recent Comments Widget by Blogger Widgets
[Most Wanted Blog - iniţiativă] MWB-home, BALANTZA,

promo

rasarit_de_zori's videos on Dailymotion ~ http://universulprieteniei.forumgratuit.ro/forum.htm