ஜ۩۞۩ஜ 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; RVS ♫ ♪ ♫ ♪ ♪

Nişă

−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,♥ ; RADIO PRODIASPORA si de VIS; contor, C (sursa), P,
A murit un GIGANT: Liviu Ciulei ~ Dumnezeu să-l Odihnească în Pace !

miercuri, 22 februarie 2012

marasm prelungit; emigrant în Tagged ... (nr. 1, poate ultimul)

Şi confuz, ... mi-am mai AFLAT despre Prieteni ce MOR.
Două luni fără facebook !
~
Sincer ?
Sunt complet confuz. Atunci când "pierzi" ceva, parcă-parcă îi afli o valoare mai mare, abia în LIPSĂ. (Oare de aceea ne lipsesc "ŞEFII Planetei" de nişte alea-alea pe care noi, orbeţi fiind - cel puţin aşa îşi închipuie ei, despre noi ! - nu le "acordăm importanţă" ? Pentru că ACUM, în lipsuri totale, să fim conştienţi că, ... să fim conştienţi că CE ? Noi ştim că Dumnezeu ne dă, nu ne bagă şi-n ... traistă ! Dar NE DĂ şi ne tot dă, multe şi mărunte, fireşti şi nefireşti, depinde doar ce ALEGEM ! Dar "ăştia" ne-au luat aproape tot, ca şi cum ar fi DE LA EI ! Doar Jecmăneala este ... de la ei ! Asta este cert ! Căci, asta au ALES ei, să fie tagma Jecmănitorilor !!)
Deci, sunt confuz ... pentru că NU AM PIERDUT nimic ! Căci NIMIC nu-mi aparţine ! Nici măcar Gândul nerostit, care tot de la Dumnezeu vine ! Liniştitor, ori inflamator ! De mine depinde. De mine ca Om, cu puterea - ori slăbiciunea - de a alege !
Am ALES până AM CULES !
Nimeni nu alege Spaima; cel mult, îi poate fi INOCULATĂ.
Nimeni nu alege Mânia, ori Destrăbălarea, ori Prostul gust în ... orice alea-alea, ori Gălăgia în locul Muzicii, ori Preocuparea nefirească în locul SLAVEI închinării lui Dumnezeu ! Nouă LUI, căci doară nu Dumnezeu ni se închină nouă !
Şi confuz, ... mi-am mai AFLAT despre Prieteni ce MOR. Mor trupeşte, mor regeşte, rămânând mai VII în Suflete. Cine ştie cu adevărat ... cum funcţionează un SUFLET ? Ce este Sufletul ?
În nici un caz, Sufletul NU ESTE ... trupul - ţărâna, pământul, lăcustele, materia - căruia îi este permis, pentru o vreme să-l poarte SPRE CREŞTERE Spirituală !
Sufletul nu ne aparţine şi nu putem să-l influenţăm ! Este imuabil, din punct de vedere "material". Este un dat la care nu ne este dat să putem "umbla" în nici un fel ! Şi atunci, cum poate EL creşte ? Sau, poate el ... retrograda ? Poate EL să "scadă" ??
Ce este ... SUFLETUL ? Este "o parte" a lui Dumnezeu; este însuşi Dumnezeu în integralitatea SA !
Iar noi ? Noi ... nici nu existăm, nu putem FI în nici-un fel, fără acest ... Suflet !
Deoarece "noi" suntem mărginiţi de MATERIE (suntem ÎMBRĂCAŢI !!!) suntem Dumnezei în devenire ! Suntem Dumnezei ... în amorţire, în adormire, în învăţare, în ... experimentare, în aplicare. Nu lucrăm decât în cadrul ... materiei ! Pentru a rămâne Dumnezei, trebuie SĂ NE "DEZBRĂCĂM" ! Să ne detaşăm de "materie" ! De altfel, nimic nu putem face SINGURI ci doar ÎMPREUNĂ ! Inclusiv îndumnezeirea ! De aceea ne "mor" Prietenii, rând pe rând: pentru ca noi, dăruindu-le lor Viaţă (Gândul PIOS, abia acum dezinteresat în totalitate, abia acum ... în lipsă, ... apreciativ "de Final" !), Viaţa Gândurilor noastre, dăruindu-ne lor cu adevărat, da, abia ACUM, în lipsă, ne dăm nouă înşine VIAŢĂ prin Iubire. Căci totul nu este decât o oglindire a MĂREŢIEI, ori, prin "alegerea noastră", o oglindire a NIMICNICIEI !
Tu - alteregoul meu - ce alegi ?
SLAVĂ lui Dumnezeu, SLAVĂ !!!
~
Cornelius, :)
PS:
Nu a fost facebook, a fost Tagged ! Dumnezeu este PESTE TOT ... şi prin mine !
După ce am trimis un prim Mesaj, la o cerere de Prietenie, în care îmi afirmam necunoaşterea limbii engleze, i-am trimis alt mesaj, odată cu acceptarea Prieteniei:
"O să-mi fac timp să învăţ ! ~ http://www.youtube.com/watch?v=6Evu8L2pF7w (un alt fel de Bolero de Ravel ! Secolul 21 = ultimul ?!!) ~ Cornelius, :) http://www.youtube.com/watch?v=YXabY_Aeusk"
apoi, am citit o altă "primire" - de data asta, chiar nu mai ştiu dacă mi-a fost dăruită direct, ori, căutând prin "profilurile" AFLATE cu ajutorul PETS, mi-am auto-dăruit acest videoclip:

Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes
http://www.youtube.com/watch?v=S4kzGhDEURA&feature=player_embedded

Încărcat de în data de 30.11.2009 | 3:41 min.
~
Sunt confuz; de aceea ÎMI CER IERTARE, dragi Prieteni !
~
Sunt confuz; de aceea ÎMI CER IERTARE, dragi Prieteni ! ~ Cornelius, :(

Sunt confuz; de aceea ÎMI CER IERTARE, dragi Prieteni ! ~ Cornelius, :(
~
Joc 1 ~ pregătirea
Joc 1 ~ pregătirea
Joc 2 ~ Finalizarea
Joc 2 ~ Finalizarea

Subsemnatul la 28 Februarie 2012 ~ foto Ştefania ~ SDC13288

Subsemnatul la 28 Februarie 2012 ~ foto Ştefania ~ SDC13288
Ştefania la 28 Februarie 2012 ~ Fotograf in devenire
Ştefania la 28 Februarie 2012 ~ Fotograf in devenire
~
RADIO online - adrese (1)
RADIO online - adrese (1)
~
Traseu: a; a; a;
~,

16 comentarii:

  1. Frumos articol. Scris cu sufletul ! O seara frumoasa, Odorica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici acest articol nu ar mai fi apărut, dacă mai întârziam un pic.
      Am cu toptanul (pregătite), pe cele 9 (plus alte răspândite pe ablog etc., etc.) şi tare mi-e teamă că le voi ANULA în curând. Sunt "în aşteptare", dar ... le lipsea ceva, un nu ştiu ce ne-definit care m-a împiedicat să le public; ori, poate, am uitat de ele, ori nu mai sunt pentru ACUM, erau pentru ATUNCI !!
      Îmi lipseşte facebook ! Datorită unei întrebări de parolă, la care am uitat răspunsul. De două luni sunt fără această ... unealtă ! Nu mai spun că acolo am peste 550 de Prieteni. Nu mai spun că astăzi, pe la 17~17:30, acum 56 de ani ... mă năştea mămica (Dumnezeu s-o Odihnească în Pace ! ~ şi pe tăticul meu, şi pe tataie şi pe mamaie şi pe Getuţa, şi pe Mihaela şi pe atâţia MULŢI alţii, din Familie ori Prieteni ori colegi care acum NU mai sunt în acest Plan ! Cred, eu cred că mă vor aştepta ..., poate deja mă aşteaptă) şi prea multe nu ştiu despre mine; nu ştiu pentru că nu mai am PE CINE întreba ...
      Facebook nu este doar o simplă unealtă ! Este Legătura (firavă, despotică, consumatoare de Timp) cu lumea; o legătură Virtuală, dar cu virtuţi de Real !
      ~
      Eu nu înţeleg DE CE sunt blamaţi ... blogherii ? De ce se încearcă - paradoxal, tocmai "dintre noi", unii chiar VIP-uri - minimalizarea EFORTULUI făcut de blogheri !!!?
      Domnul M.B. este persoană publică, are Blog, dar ... LOVEŞTE în Blogheri, considerând că ÎN STRADĂ "se rezolvă" ... ceva !
      Nu spun că n-ar avea dreptate. Fiecare ... cu dreptatea lui, însă !
      Hai să TĂCEM ! ~ De unde s-ar mai inspira unul-altul ? Dacă noi, ăştia MICI trebuie să tăcem, atunci NICI pe mine nu mă mai interesează NIMENI alcineva, în frunte cu ... domnul M.B.
      ~
      Singurul "absent" care contează cu adevărat este doar atât: Dumnezeu !!!
      Fără Dumnezeu NOOOOI, noi ăştia de facem umbră Pământului, nici noi nu am fi.
      ~
      Cornelius, :)

      Ștergere
  2. La Multi Ani ! Va doresc un viitor numai cu impliniri ! O seara frumoasa, Odorica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă mulţumesc din Suflet !
      Sunteţi singura cititoare a mea care mă citiţi cu uşurinţă. Mi-am re-analizat (chiar în acest moment) "stilul" şi am constatat că nici nu-i greu să fiu citit. Fără să jignesc pe nimeni, trebuie doar un pic de atenţie. În rest, aşa cum zicea un domn blogger din Franţa (cam acum 3 ani), sunt chiar ... previzibil !!
      Vă mulţumesc pentru urări, doamnă Odorica. Mediana chiar îmi este necesară; trebuie doar ... să pun "osul" la treabă !! Adică: să conştientizez mai mult că PARA NU PICĂ, nici mălăiaţă, nici lui Nătăfleaţă, cât de mare ar avea GURA ! Trebuie trudită !!
      ~
      O Seară Minunată şi dumneavoastră ! În fiecare SEARĂ dată nouă de Dumnezeu ! Doamne ajută ! Amin.
      ~
      Cornelius, :)

      Ștergere
  3. DOMNULE CORNELIUS, PE MOMENT AM RAMAS BLOCATA CA SI EU SUNT NASCUTA LA ACEEASI DATA DAR in 1950, insa am fost trecuta in acte mai tarziu. Deci suntem pesti, o zodie buna, ne strecuram printre obstacolele vietii. O seara frumoasa, Odorica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut să răspund (ne-având timp) ulterior. De uitat nu am uitat, doar că nici nu ştiu când a trecut atâta timp !!!
      Îmi cer scuze !
      ~
      Cornelius, :)
      PS: mă bucur de coincidenţă ! Desigur, decalajul de 6 ani este important. Atât pentru zodiacul chinezesc, dar mai ales pentru bioritmuri !
      Vă doresc O Zi Minunată ! În fiecare ZI dăruită nouă de Dumnezeu ! Doamne ajută ! Amin. ~,

      Ștergere
  4. Paste fericit!:) Odorica

    RăspundețiȘtergere
  5. Adaug:
    "Bună ziua!
    Dumnezeu s-o Odihnească în Pace!
    ...
    Locul unde ne alegem să trăim - care, la urma urmei, este acelaşi cu locul unde "ne naştem", Terra - nu ne anulează statutul nostru de [om], chiar dacă renunţăm la ... cetăţenia naturală; apoi, celelalte, care ne urmează, poate că sunt accelerate, ori încetinite, de fiecare opţiune "măruntă", care nu mai pot schimba prin cumul, opţiunea decisivă: aceea de a rămâne - sau dimpotrivă, de a renunţa - la VOIA lui Dumnezeu. Eu cred - şi poate că greşesc -, unul din atributele "înzestrării" noastre ca oameni este cuprins în moştenirea pe care o primim ... la naştere. Aşa ceva nu poate fi REFUZAT ... ulterior, căci, înainte de A FI ~ devenind, SUNTEM ~ moştenind!
    Iar Viaţa - care ne este dată de Dumnezeu - este minunată, indiferent de "voia" noastră.
    ~
    Cornelius, :)
    PS:
    Artiştii, geniile, "conducătorii" de neamuri ... şi destine, sunt acele Piscuri spre care, cei care doresc, îşi îndreaptă "antenele", în speranţa că aceştia sunt exemplele prin care Dumnezeu "lucrează" ... pentru fiecare; există, desigur, monahii, "izolaţii" de Lume, "pasivii" şi atâtea alte categorii aflate aparent la polul opus, însă tot ca exemple demne de urmat, după caz, după "interesul" fiecărui om, acela de A FI ... în Ascultare.
    ~,"
    ~
    Cei buni, merg mai departe; cei "leneşi" (aşa, ca mine) ... aşişderea!
    ~
    Cornelius, :)
    PS: vezi "http://karina-lumeanoastra.blogspot.ro/2012/08/doliu-in-lumea-artistica-una-dintre.html#comment-form" (6:38 PM)
    ~,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://karina-lumeanoastra.blogspot.ro/2012/08/doliu-in-lumea-artistica-una-dintre.html; la 6:38 PM - comentariu la aprobare!
      ~,

      Ștergere
  6. Adaug:
    "Bună Ziua!
    Dumnezeu s-o Odihnească în Pace!
    ~
    Suntem ... exact ceea ce reuşim să VEDEM la alţii! Din păcate însă, cu cât privim "mai sus", fără a fi noi înşine asemenea (exemple vii), cu atât creşte confuzia ... celor ne-merituoşi; şi nu-i musai să fim artişti, ori genii, ci măcar stăruitori în "domeniul" în care ne manifestăm ... existenţa: "muncim" ca pentru Dumnezeu, ori "ne muncim ... să nu muncim!"
    ~
    Lipsa "unei" cetăţenii nu anulează DARUL moştenirii prin naştere!
    ~
    Cornelius, :)"
    la 6:23 PM în http://www.cotidianul.ro/felicia-filip-despre-mihaela-ursuleasa-190980/
    ~,

    RăspundețiȘtergere
  7. Adaug:
    "Bună ziua!
    ~
    CONSTERNARE

    Din clipe ruginite ce şmirghelul uzează,
    azi, dac-aş goni vre-una, cată de luminează
    şi mintea-mi ţine trează, de pare că visează:
    − Să fie oare VIE ... ori maximă Emfază?

    Cornelius, :)

    PS: auto-definire (!) ~,"
    în http://ionela1961.blogspot.ro/2012/07/constatare.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Adaug:
    "Buna ziua!
    (fara diacritice, ma scuzati va rog!)
    ~
    Vremuri! Dar CE vremuri!
    Astfel de filme - si sunt prea multe exemple de dat! - ne tineau "in farmec", ne uneau pentru minute bune, in fata micului ecran, apoi ... tin-te comentarii in ziua urmatoare, la servici, pe strada, in tramvai, sau chiar la telefon, pentru cei care ratau episodul ...
    Vremuri, dar ce vremuri!
    Nici noi nu putem intoarce Tineretea inapoi, dar adastarea intr-un trecut comun, impreuna cu protagonistii, desigur - asemenea noua tuturor - "trecuti", dar ... LIMBUTI!
    La urma urmei: "Ce iaste Viata, mai loaza!?" ... te intreaba si socoate, far'a da din nou din coate!
    Viata este, ..., atunci cand ESTE!!
    ~
    Cornelius, :)"
    ~
    Doar atat ...,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi: http://ryana-visdetoamna-blogspotcom.blogspot.ro/2012/06/dalass.html, desi ... "plecarea" este pe http://ryana-visdetoamna-blogspotcom.blogspot.com/2012/06/dalass.html
      ~,

      Ștergere
  9. Răspunsuri
    1. "Why are you not on Wordpress?" Raspuns: multa vreme nu am mai beneficiat de PC. (Griji financiare) = Re: I not have long benefited from the PC. (Financial Concerns)

      Ștergere

Slăvit este DUMNEZEU ! Fiţi binecuvântaţi ! Fie-ne Doamne după Voia TA ! Amin.
Pentru că Părerea TA contează ! Rezonabil este să ne păstrăm decenţa, să părăsim stresul şi să criticăm constructiv. Ne modelăm reciproc.
Diacritice: −,ă,â,î,ş,ţ~Ă,Â,Î,Ş,Ţ~♥,€,†,£,†,♫,¥,♪,●,
Comentariile de BUN Simţ vor fi publicate. Reclamele mă indispun, nu insistaţi ! Anonimi nu exista; mai bine va faceti Blog; dupa 33 de articole personale de-ale dvs., mai vorbim ! ~ Cornelius, :) PS: nu-mi trimiteţi mesaje pe gmail ! Se pierd iremediabil, din cauza stilului imposibil de ARHIVARE a lor ~,

Evanghelia zilei

~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FEEDJIT Live Traffic Feed

Citatul zilei si Evenimentele Zilei (de la intelepciune.ro)

Picasaweb

~

Clustrmaps

planetarium 1

~ ~

Hit Counter

la 13:28 ~ 31 Iul. 2010 ~

Text

Translator: 1, 1', 2, F, R, J, Servicii: diacritice, DEX, m.DEX, Blogurile mele: 2, 3, 4,
o o o . . . o o o * * * o o o . . . o o o
−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,€,†,~, ,Ҩ,ﻼ, £,©, Ø, ♫,∞, ,§,0/0,∞/∞,∞-∞,0.∞;1;∞0;00;≥;¡,¿,¢,£,¤,¥,Æ,æ,ß ¤ ¤ ღ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ۞ ℜ ╫ ๏̯͡๏﴿ ☺ ♪ ● ♂ ♀ б ξ Ө ө ۝ ͡๏_͡๏ ๑•ิ.•ั๑ {\•ิ.•ั/} \•ิ.•ั/ \•.•ั/ ͡๏.͡๏ \͡๏.͡๏/~ ☺, ,
Bună ZIUA ! La Mulţi Ani MAJESTATE ! ALB senin Desigur, NU contează cât de lung am părul !
Drum fără Biserică Turnul MEU de Fildeş ! , Traieste clipa !,

Puzzle

Click to Mix and Solve

Dumnezeu să vă Binecuvânteze ! Fiţi BINE Veniţi, cu Iubire primiţi ! ~ Cornelius, :)

Recent Comments Widget by Blogger Widgets
[Most Wanted Blog - iniţiativă] MWB-home, BALANTZA,

promo

rasarit_de_zori's videos on Dailymotion ~ http://universulprieteniei.forumgratuit.ro/forum.htm