ஜ۩۞۩ஜ 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; RVS ♫ ♪ ♫ ♪ ♪

Nişă

−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,♥ ; RADIO PRODIASPORA si de VIS; contor, C (sursa), P,
A murit un GIGANT: Liviu Ciulei ~ Dumnezeu să-l Odihnească în Pace !

joi, 16 aprilie 2009

Comentand cu ... un FLUTURE

Am venit..am citit..am bagat mare..am plecat..multumit ca am comentat !?Sunt nou in Bloggroll ("practic" din ianuarie 2009), caut dialog in A_T (atemporal), blog-uri frumoase estetic, blog-uri frumoase tematic, blog-uri de spiritualitate -- toate care sa ma inspire -- era sa uit : blog-uri foto, blog-uri de ARTA, blog-uri din toata lumea, blog-uri "la inceput de drum", sau de "insingurati". Nu-mi plac (dar tin usile deschise) : a) care nu mai "scriu" nimic (de peste 3 luni - de te intrebi "Ce-i cu ei !?"); b) care au apasat prea tare pe butonul "Publicitate=BANI" (de nici nu poti intra pe pagina sa-i citesti; sau care "te FORTEAZA" sa-i "votezi" - pentru a putea vedea ce au scris); c) care nu te "baga" in seama; d) care sunt prea "insistente"; e) care depasesc un anumit PRAG al Bunului Simt ( limita superioara "si-o accepta" fiecare - vorbesc despre "dezastrul uman" de SUB linie); f) care sunt "prea" umanitare --=- I-as ajuta pe toti, dar...de unde(?); g)care sunt "prea" militante --=- toti VREM sa fim, dar nu doar ASA (explicit si Unic SENS); h) sunt satul de "politica"; i) sunt satul de ''prosti din incapatanare" (chiar eu cand ma privesc, as vrea sa sparg oglinda); j) ce nu-mi place la mine (... inactiv ... "sar gardul, cand poarta e deschisa" ... extremele = modest / mandru ... ...), nu vreau sa vad nici la altii; k) toti "suntem frati" ... dar nu poti ... vorbi / asculta / comenta cu TOTI; l) drept care, imi cer iertare de la Toata Lumea, in special de la cei care AU FOST RANITI in vreun fel, voit sau fara voie, de "existenta mea" alaturi de a LOR; m) Despre CE vorbeam ??? (iar AM batut campii...si tastatura); n)Va doresc Paste fericit !; o) BineTze ! ...pqrstuvwxyz--le completeaza CINE vrea, eu am obosit. ~
;
- deoarece respectivul FLUTURE (fiind de pe W-Pres) n-a "acceptat" adresa, sau chiar comentariul (meu) prea lung, am sa dau adresa "unde"...am vrut sa fiu al 41 comentator :
http://fluture.friendlyfrog.ro/2009/04/14/sondaj-daj-daj-daj/
- in final am reusit, era (ca "de obicei") greseala mea : adresa mea era incompleta.
- BineTze !
- (candva, pe Infinitaria, am fost TOTUSI : "...de-ale lui Pacala"; Va Iubesc !)

3 comentarii:

  1. Superb, mi-a placut ideea. Umplerea de purici, de dragul scarpinatului....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut cum scrii, in special 'clipa ' de sinceritate.Sunt de acord in multe privinte cu tine. Mi-ar place sa ma vizitezi.Hai la plimbare! Si acum ceva pt. inima si suflet:
    E viu in veci de veci
    Si slava Ii vor aduce rand pe rand
    Mereu, tot alte generatii...
    Care vor trece pe pamant.
    Sarbatori fericite iti doresc din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a Inviat!
    Din cand in cand, ma uit "in jos" pe pagina si DACA observ ceva miscare, caut sa aflu. Greoi sistem, sa nu stii Cand, Cine, Unde, Ce, Cati au comentat--vechi sau nou.
    Alt obicei, de fairplay, ma reped la "ei" cu vre-un comentariu, iar AICI las impresia "ALTORA care vor sa comenteze"=ca nu vor primi raspuns.
    Cati comentatori, cat de "grabiti" ar fi, NU TRAG un ochi macar la CELELALTE comentarii ? Iar daca autorul "puricat" ARE obiceiul de a proceda ca mine, RAMANE fara comentariu. Cine "munceste" pe "de-a moaca" ? Uneori, de cele mai multe ori (Eeh, e si-n functie de "articol"=cat de viral este, de autor, de vizitator, de conjunctura generala, de "mult prea multe"),deci, de cele mai multe ori, NU alergam dupa raspuns (nici autorul, nici comentatorul), si nu "revenim" sa vedem daca NI S-A RASPUNS !! "Esti multumit" CA VEI PRIMI raspuns.
    Bineinteles (si ACUM precis voi SUPARa) ca exista autori (Blog-uri chiar) care VOR COMENTARII. Continuare...daca devine ARTICOL.
    DECI, in "sfarsit" RASPUND (orice raspuns, "include" multumirea, din partea autorului):
    Draga Paul Gabor : "peste" prima aparenta, "nu" esti de acord. Sa stii ca nici eu. Dar prefer "scarpinatul"-deci existenta MOTIVULUI, macar pentru inceput. Mai pe sleau: PROSTII oricum sunt Buricul..., "scarpinatul" macar lasa "aparenta" inceputului de gandire, prin recunoasterea faptului CA SI ALTII AU PARERI BUNE, pe care ei SE OBOSESC sa le bage in seama !!! Sunt curios ce CLASARE ar fi facut Brucan, poporului roman, aflat in aceasta faza a dezvoltarii sale, si CAT ar fi prognosticat CA VA DURA (sau DUREA-in fc. de clasificare, bineinteles).Oricum, imi dau seama ca TI-AI DAT SEAMA ca nu arunc cu vorbe, nici macar ATUNCI cand o fac ! Bunaoara: acum.
    Un simplu, mult prea simplu MULTUMESC, ar fi pastrat activ VALUL EGIPTEAN, de care pomeneam eu la "inceputurile" acestui Blog. Dar CINE mai STA SA CITEASCA 5 (cinci, ori chiar 6) PAGINI uriase pentru Timpurile astea Mult prea "repezi" ?!?!

    RăspundețiȘtergere

Slăvit este DUMNEZEU ! Fiţi binecuvântaţi ! Fie-ne Doamne după Voia TA ! Amin.
Pentru că Părerea TA contează ! Rezonabil este să ne păstrăm decenţa, să părăsim stresul şi să criticăm constructiv. Ne modelăm reciproc.
Diacritice: −,ă,â,î,ş,ţ~Ă,Â,Î,Ş,Ţ~♥,€,†,£,†,♫,¥,♪,●,
Comentariile de BUN Simţ vor fi publicate. Reclamele mă indispun, nu insistaţi ! Anonimi nu exista; mai bine va faceti Blog; dupa 33 de articole personale de-ale dvs., mai vorbim ! ~ Cornelius, :) PS: nu-mi trimiteţi mesaje pe gmail ! Se pierd iremediabil, din cauza stilului imposibil de ARHIVARE a lor ~,

Evanghelia zilei

~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FEEDJIT Live Traffic Feed

Citatul zilei si Evenimentele Zilei (de la intelepciune.ro)

Picasaweb

~

Clustrmaps

planetarium 1

~ ~

Hit Counter

la 13:28 ~ 31 Iul. 2010 ~

Text

Translator: 1, 1', 2, F, R, J, Servicii: diacritice, DEX, m.DEX, Blogurile mele: 2, 3, 4,
o o o . . . o o o * * * o o o . . . o o o
−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,€,†,~, ,Ҩ,ﻼ, £,©, Ø, ♫,∞, ,§,0/0,∞/∞,∞-∞,0.∞;1;∞0;00;≥;¡,¿,¢,£,¤,¥,Æ,æ,ß ¤ ¤ ღ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ۞ ℜ ╫ ๏̯͡๏﴿ ☺ ♪ ● ♂ ♀ б ξ Ө ө ۝ ͡๏_͡๏ ๑•ิ.•ั๑ {\•ิ.•ั/} \•ิ.•ั/ \•.•ั/ ͡๏.͡๏ \͡๏.͡๏/~ ☺, ,
Bună ZIUA ! La Mulţi Ani MAJESTATE ! ALB senin Desigur, NU contează cât de lung am părul !
Drum fără Biserică Turnul MEU de Fildeş ! , Traieste clipa !,

Puzzle

Click to Mix and Solve

Dumnezeu să vă Binecuvânteze ! Fiţi BINE Veniţi, cu Iubire primiţi ! ~ Cornelius, :)

Recent Comments Widget by Blogger Widgets
[Most Wanted Blog - iniţiativă] MWB-home, BALANTZA,

promo

rasarit_de_zori's videos on Dailymotion ~ http://universulprieteniei.forumgratuit.ro/forum.htm