ஜ۩۞۩ஜ 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; RVS ♫ ♪ ♫ ♪ ♪

Nişă

−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,♥ ; RADIO PRODIASPORA si de VIS; contor, C (sursa), P,
A murit un GIGANT: Liviu Ciulei ~ Dumnezeu să-l Odihnească în Pace !

luni, 16 martie 2009

Nu face parte din "Caiet..."

New YoRK 31-3-1974

Scumpa mea Maicuta

In primele rinduri pe care le astern pe aceasta pagina , iti cer sa-ma ierti ca am intirziat asa de mult cu raspunsul la scrisoarea primita de la dumneata . Asta se datoreste preocuparile ce leam avut si nu a neglijentei .
Retetele pe care leam primit dela dumneata nu leam putut rezolva , din cauza ca medicamentele respective sint de fabricatie Europeana , iar medicul pe care il cunosc , nu a putut sami dea un echivalent corespunzator celor depe retetele dumitale , prin faptul ca el trebuie sa consulte pacientul (motiveaza medicul) Asa ca probabil in cursul lunei Iulie voi face o excursie in Europa si voi cauta pe cit i-mi este cu putinta sa procur ce ai nevoie si sati trimit cele solicitate de d=ntta
-/-
-2-
Draga Maicuta , team rugat sa-mi trimiti adresa lui Mariana si ziua si luna cind sa nascut Dore_As fi vrut sa-i trimite ceva si lui , cu ocazia impliniri a-45 de ani , dar nu stiu care este motivul pentru care nu am primit pina acum? Dumitale t.eam trimis prin cont turist una suta de dolari , pe data de 20 Martie , iar pentru ziua onomastica , 21 Mai vei primi un pachet cu imbracaminte . Asa ca te rog nu fi suparata ca nu am putut rezolva problema cu medicamentele ca eu nu am nicio vina-si nici problema nu ar fi fost cu costul lor .
Draga Maicuta , despre noi iti comunicam ca sintem bine sanatosi cu toti ceace iti dorim si dumitale la fel . Cit de curind scumpa mea fica si iubita dumitale nepotica Jenica se va casatori cu un baiat foarte bun , de origina romina si de profesie Inginer .
-/-
-3-
Acest frumos eveniment se va petrece pe ziua de 9 Iunie 1974 , caci pe 30 Mai termina anul Universitar si ia vacanta .
Noi la ora actuala , iam cumparat tot trusoul necesar , care asteapta ziua festiva .
Scumpa mea fica , este tare fericita si atmira lucrurile frumoase pe care ileam cumparat .
Marian este un baiat minunat de bun si cuminte . Dar in privinta casatoriei nici nu se gindeste , spune ca trebuie sa mai treaca 4-5 ani , ca acum este inca prea tinar .
Vasilica se simte binisor cu sanatatea si este tare fericita ca si mine prin casatoria iubitei noastre fici , cu un baiat bun si cu o situatie foarte , foarte buna .
Jenica impreuna cu viitorul ei sot isi va petrece voiajul de nunta prin citeva tari din Europa , caci asta este dorinta iubitei dumitale nepotica .
-/-
-4-
In inchiere scumpa noastra Maicuta iti transmitem inca odata multa sanatate . Transmite multe salutari din parte noastra tuturor ce ne cunosc si in mod deosebit lui Toly si Mitica .
Te sarutam si te
imbratisam cu mult
drag -
Sile , Vasilica , Marian
Si Jenica .
...............Nu face parte din Caiet , dar m-a emotionat atunci cand am gasit-o : continea relatari din "alta lume" ; am pastrat textul exact asa cum a fost scris ; Toly era mamica , Mitica-taticu , iar pe Sile si Vasilica (cred ca rude din partea lui mamica) i-am cunoscut pe cand aveam 3-4 ani ; locuiau intr-o casa cu etaj , doua camere . In curte aveau multe flori , intrarea in casa era in partea opusa strazii . Stiu ca femeile (mama si Vasilica) vorbeau mult , iar barbatii jucau table . Intr-o zi ai mei au plecat la Sile si Vasilica , suparati : mamica il certa , iar taticu ii promitea ceva . Seara tarziu au plecat imbufnati rau : taticu pierduse o suma mare de bani , jucati formal , doar ca sa para mai veridic , dar Sile a schimbat intelegerea (doar era la el acasa) si ameninta ca va chema militia . Tot timpul eu ma jucasem cu niste papusi , plictisindu-ma ingrozitor : ei nu aveau nici radio , nici televizor , nici picup ; doar multa mobila , prea multa , inghesuita in camerele mici , dar cu perdele la ferestre .
Cam atat .

2 comentarii:

  1. pana cand vom afla la cine va ajunge cartea oferita de mine, te invit sa frunzaresti un pic prin ea..imagineaza-ti ca esti in biblioteca sau la librarie…incepand cu 16 martie, pana la finalul concursului, postez zilnic cate un fragment…pe urma las castigatorul sa o faca…astazi te intampin si cu paine…facuta de mine…http://adriana-dardindar.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Slăvit este DUMNEZEU ! Fiţi binecuvântaţi ! Fie-ne Doamne după Voia TA ! Amin.
Pentru că Părerea TA contează ! Rezonabil este să ne păstrăm decenţa, să părăsim stresul şi să criticăm constructiv. Ne modelăm reciproc.
Diacritice: −,ă,â,î,ş,ţ~Ă,Â,Î,Ş,Ţ~♥,€,†,£,†,♫,¥,♪,●,
Comentariile de BUN Simţ vor fi publicate. Reclamele mă indispun, nu insistaţi ! Anonimi nu exista; mai bine va faceti Blog; dupa 33 de articole personale de-ale dvs., mai vorbim ! ~ Cornelius, :) PS: nu-mi trimiteţi mesaje pe gmail ! Se pierd iremediabil, din cauza stilului imposibil de ARHIVARE a lor ~,

Evanghelia zilei

~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FEEDJIT Live Traffic Feed

Citatul zilei si Evenimentele Zilei (de la intelepciune.ro)

Picasaweb

~

Clustrmaps

planetarium 1

~ ~

Hit Counter

la 13:28 ~ 31 Iul. 2010 ~

Text

Translator: 1, 1', 2, F, R, J, Servicii: diacritice, DEX, m.DEX, Blogurile mele: 2, 3, 4,
o o o . . . o o o * * * o o o . . . o o o
−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,€,†,~, ,Ҩ,ﻼ, £,©, Ø, ♫,∞, ,§,0/0,∞/∞,∞-∞,0.∞;1;∞0;00;≥;¡,¿,¢,£,¤,¥,Æ,æ,ß ¤ ¤ ღ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ۞ ℜ ╫ ๏̯͡๏﴿ ☺ ♪ ● ♂ ♀ б ξ Ө ө ۝ ͡๏_͡๏ ๑•ิ.•ั๑ {\•ิ.•ั/} \•ิ.•ั/ \•.•ั/ ͡๏.͡๏ \͡๏.͡๏/~ ☺, ,
Bună ZIUA ! La Mulţi Ani MAJESTATE ! ALB senin Desigur, NU contează cât de lung am părul !
Drum fără Biserică Turnul MEU de Fildeş ! , Traieste clipa !,

Puzzle

Click to Mix and Solve

Dumnezeu să vă Binecuvânteze ! Fiţi BINE Veniţi, cu Iubire primiţi ! ~ Cornelius, :)

Recent Comments Widget by Blogger Widgets
[Most Wanted Blog - iniţiativă] MWB-home, BALANTZA,

promo

rasarit_de_zori's videos on Dailymotion ~ http://universulprieteniei.forumgratuit.ro/forum.htm