ஜ۩۞۩ஜ 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; RVS ♫ ♪ ♫ ♪ ♪

Nişă

−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,♥ ; RADIO PRODIASPORA si de VIS; contor, C (sursa), P,
A murit un GIGANT: Liviu Ciulei ~ Dumnezeu să-l Odihnească în Pace !

miercuri, 20 ianuarie 2010

NON-Valoare !!!

Buna Ziua !
Promovarea NON-Valorii = "Creatia" NON-Valorilor
~
Pentru ca CEVA, ORICE, sa "NU mearga BINE" ... ... ... NU ESTE Dificil !! Ca sa distrugi, E "floare la ureche" !! "Cineva", "ORICINE"... ARE aceasta "ocupatie" ! "Acestia" sunt "activi" !!!
Si "STAU ... in Varf" ... la STAT !!! Pentru ... ca ... AU FOST "votati" !!!
~
Eu nu-i cunosc, sa dea DUMNEZEU ca eu sa ma insel !!! Dar ... "pe fuga" ... AFLU din:
:
Buletin informativ AFR (Tue, January 19, 2010 7:05:14 PM) (AFR=Aliantei Familiilor din Romania).
O asociatie pentru familii adevarate si puternice ~~~ Nr. 74, 19 ian 2010


1)
Brazilia. Razboiul impotriva valorilor si a crestinismului dus de presedintele de stanga Lula al Braziliei continua. Pe 21 decembrie, Lula a emis un decret prezidential in care proclama noi drepturi ale omului si cere parlamentului brazilian sa le adopte, in principal legalizarea prostitutiei, interzicerea simbolurilor crestine in spatiul public (de exemplu cladiri publice, etc), promovarea oficiala a religiilor pagane africane importate de populatia africana in Brazilia pe vremea colonialismului, legalizarea avortului, legalizarea casatoriilor homosexuale si a adoptiilor homosexuale (articol). Constitutia braziliana defineste in mod explicit casatoria ca fiind uniunea intre un barbat si o femeie. De cand a devenit presedinte, Lula imita intru totul agenda antivalori a socialistilor europeni.

2)
China. Autoritatile chineze au inchis ceea ce ar fi trebuit sa fie primul eveniment Mr. Gay din China (articol). Evenimentul a fost interzis cu doar cateva ore inainte de incepere. Evenimentul avea ca obiectiv selectarea celui mai frumos barbat homosexual participant la eveniment.

3)
Indoctrinarea minorilor cu homosexualitate. Intr-un interviu acordat unei publicatii homosexuale britanice, liderul liberal-democratilor britanici Nick Clegg afirma ca daca ajung la putere vor emite o lege care sa impuna scolilor particulare de orientare religioasa sa-i invete pe copii ca homosexualitatea este normala, nu are efecte traumatice, si este fara risc privind sanatatea mintala si fizica (articol). Liderul britanic nu spune adevarul. Din nefericire, personalitati depravate ca acest englez ajung in functii importante in Consiliul Europei si in Parlamentul unional, de unde cauta sa impuna asemenea idei mincinoase. Autoritatea statului trebuie sa aiba limite, iar noi ca parinti avem dreptul primordial sa decidem educatia care o primesc copiii nostri, inclusiv cea privind sexualitatea.

4)
Episcopii canadieni resping indoctrinarea sexuala a minorilor. In acelasi timp, in Canada episcopii catolici resping presiunile de indoctrinare a elevilor cu idei eronate privind sexualitatea (articol). La ora actuala, Ministerul Educatiei din provincia Ontario promoveaza in scolile provinciale “studii sexuale” prin care elevii sunt invatati sa lupte pentru egalitatea femeilor, pentru avort, drepturile sexuale si pentru acceptarea homosexualitatii si a casatoriilor homosexuale. Consiliul episcopilor catolici afirma ca aceste studii sunt in conflict cu doctrina catolica privind sexualitatea si relatiile de intimitate intre adulti.

5)
Australia – Adoptii homosexuale. Pe 6 ianuarie, guvernul statului australian New South Wales a anuntat ca nu va initia, pentru moment, un proiect de lege care sa permita homosexualilor adoptarea de minori (articol). Intr-o nota oficiala, autoritatile afirma ca adoptiile homosexuale sunt o chestiune mult prea sensibila pentru a fi rezolvata peste noapte. Textul integral al notei poate fi citit aici.

"Unii" ar zice: -- "Nu ne intereseaza ! E la "ei" !"

Tot AFR "ma trimite": AFR sustine pe..., iar aici citesc:

"Ocazional, AFR prezinta pe situl asociatiei linkuri sau bannere de sustinere pentru diferite cauze care au legatura cu valorile vietii si familiei.

Pe prima pagina a sitului nostru, in partea stanga se afla doua linkuri catre doua cazuri asupra carora dorim sa va atragem atentia: pagina lui Alex si pagina Stelutelor de Mare."

Si ... chiar CITESC : ... si AFLU:

(de la ... isabellelorelai Isabellelorelai's Weblog)

UPDATE 6 ianuarie 2010, ora 16.30

Ochişorii trişti ai Andrei s-au închis astăzi. Nu a murit singură, slavă Domnului. A murit înconjurată de oamenii care au avut grijă de ea. Şi care au plâns pentru ea. Andra a luptat până la capăt, ca un om mare.

Dumnezeu să o odihnească în pace.

Va rog din tot sufletul sa CITITI !!!
si:
pagina lui Alex
si:
pagina Stelutelor de Mare.

Cititi va ROG ... ZILNIC : Isabellelorelai's Weblog

Eu NU mai "comentez" NIMIC !!!

Abonati-va la ... : http://www.alianta-familiilor.ro

"Si tu te poti implica

O voce a societatii civile, care influenteaza alegerile. Datorita ei, unii candidati castiga, altii pierd. Un Parlament curat, cu alesi care ne reprezinta cu adevarat. Asta vrea sa devină AFR, cu ajutorul tau.

Crezi in valorile crestine, consideri ca acestea trebuie promovate activ in societate, urmaresti stirile, ai idei de actiune si vrei sa te implici? Scrie-ne. De asemenea, trimite acest newsletter si prietenilor tai, care impartasesc valori comune cu noi."

Doamne Dumnezeule ! Iata ce "articol" mi-a scapat ... "cititului...pe fuga" !!! :
:

Consiliul Europei. Alegeri pentru desemnarea liderului grupului conservator EPP (European People’s Party – Partidul European Popular) din Consiliul Europei vor avea loc pe 25 ianuarie (articol). Candidatii principali sunt Luca Volonte, un crestin catolic italian, si Corien Jonker din Olanda. Luca Volonte are pozitii consecvente provita, provalori si profamilie. Este si un prieten al Romaniei. Ii dorim succes. Pe de alta parte, Corien Jonker este cunoscut pentru pozitiile lui contrare care favorizeaza avortul si extinderea drepturilor homosexualilor. Pe lista candidatilor se afla si Gyorgy Frunda (UDMR), o personalitate politica antivalori care in februarie 2008 a votat in Senatul Romaniei impotriva unui proiect legislativ pentru definirea in codul familiei din Romania a casatoriei barbat-femeie.

Eu NU POT sa verific VERIDICITATEA celor Afirmate ... in "articol" !!!
Eu NU Vreau ... SA FIU Manipulat !!! (...vrea CINEVA ???) !

Sa NE RUGAM la Dumnezeu ... sa NE Fereasca : de NON-Valori !!!
Dar ... mi-am AMINTIT "o vorba" folosita ... de NON-Valori :
:
"Dumnezeu iti da ... dar ... nu-ti baga si-n traista" !!!
~
la 20 Ian 2010.3 ~ 8:04 AM
~
UpDate 20.01.2010.3~8:07 AM

Pe CINE "salva" copilul de pe malul marii ???

Eu CRED ... ca NE SALVA si pe "noi"
INDIFERENTII si
NEIMPLICATII !!!

Pentru ca NU poti avea o VIATA mai BUNA ... fara Implicare !!!
ACTIVA si TOTALA !!!


NOI (Slava Domnului Dumnezeu !) SUNTEM un popor HARNIC ... cu mult ROD !!!
DAR ...
pentru "CINE" ... "lucram NOI ... ACUM" ???
UNDE ... ne sunt ... ROADELE ???
DE CE ... daca MUNCIM ... NU Avem ???
CAND ... NOI SUNTEM AICI ... de Milenii !!!
CINE ... VREA sa "ne invete" ... AltCEVA ???
CUM ... de MAI ... Rabdam INCA ???
CE ... ... ?
...
"neROSTirea" ... TE Aliniaza ... "LOR" ... "Cozilor-la-Topor" !!

la 20.01,2010.3~8:24 AM
~
UpDate 20.01.2010.3~13:40
"Interventie" de la prietena; va recomand http://www.popasduhovnicesc.ro/ articolul Coadă de topor .
Autor: Radu IFTINOIU
Popas duhovnicesc
~,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Slăvit este DUMNEZEU ! Fiţi binecuvântaţi ! Fie-ne Doamne după Voia TA ! Amin.
Pentru că Părerea TA contează ! Rezonabil este să ne păstrăm decenţa, să părăsim stresul şi să criticăm constructiv. Ne modelăm reciproc.
Diacritice: −,ă,â,î,ş,ţ~Ă,Â,Î,Ş,Ţ~♥,€,†,£,†,♫,¥,♪,●,
Comentariile de BUN Simţ vor fi publicate. Reclamele mă indispun, nu insistaţi ! Anonimi nu exista; mai bine va faceti Blog; dupa 33 de articole personale de-ale dvs., mai vorbim ! ~ Cornelius, :) PS: nu-mi trimiteţi mesaje pe gmail ! Se pierd iremediabil, din cauza stilului imposibil de ARHIVARE a lor ~,

Evanghelia zilei

~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FEEDJIT Live Traffic Feed

Citatul zilei si Evenimentele Zilei (de la intelepciune.ro)

Picasaweb

~

Clustrmaps

planetarium 1

~ ~

Hit Counter

la 13:28 ~ 31 Iul. 2010 ~

Text

Translator: 1, 1', 2, F, R, J, Servicii: diacritice, DEX, m.DEX, Blogurile mele: 2, 3, 4,
o o o . . . o o o * * * o o o . . . o o o
−,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,€,†,~, ,Ҩ,ﻼ, £,©, Ø, ♫,∞, ,§,0/0,∞/∞,∞-∞,0.∞;1;∞0;00;≥;¡,¿,¢,£,¤,¥,Æ,æ,ß ¤ ¤ ღ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ۞ ℜ ╫ ๏̯͡๏﴿ ☺ ♪ ● ♂ ♀ б ξ Ө ө ۝ ͡๏_͡๏ ๑•ิ.•ั๑ {\•ิ.•ั/} \•ิ.•ั/ \•.•ั/ ͡๏.͡๏ \͡๏.͡๏/~ ☺, ,
Bună ZIUA ! La Mulţi Ani MAJESTATE ! ALB senin Desigur, NU contează cât de lung am părul !
Drum fără Biserică Turnul MEU de Fildeş ! , Traieste clipa !,

Puzzle

Click to Mix and Solve

Dumnezeu să vă Binecuvânteze ! Fiţi BINE Veniţi, cu Iubire primiţi ! ~ Cornelius, :)

Recent Comments Widget by Blogger Widgets
[Most Wanted Blog - iniţiativă] MWB-home, BALANTZA,

promo

rasarit_de_zori's videos on Dailymotion ~ http://universulprieteniei.forumgratuit.ro/forum.htm